divendres, 24 d’agost del 2018

Utena (Shōjo Kakumei Utena)

Argument: La protagonista és Utena Tenjo, una noia que de petita va conèixer un príncep el qual li va donar un anell i li va fer la promesa que gracies a aquest mateix anell faria que es tornessin a retrobar.
Utena va quedar tan impressionada d'aquella trobada que amb el temps va voler ser ella mateixa un príncep.

La història comença quan Utena comença a estudiar en l'elitista Acadèmia Ohtori, sabent que el seu príncep possiblement el trobaria allí. 
El fet que Utena vesteixi com un noi, tingui un rendiment superior al dels nois en gairebé qualsevol esport, juntament amb un físic destacable, fa cridar l'atenció dels Membres del consell d'estudiants, els quals formen part de l'elit de l'acadèmia.

Utena s'haurà d'enfrontar en uns duels que gairebé sempre s'inicien quan algú amb l'Emblema de la Rosa la repta. Els duels tenen lloc al Coliseu dels Duels, una gran plataforma que només està obert als duelistes (els duelistes es baten amb les espases fins que un dels dos guanya al desfullar la rosa del seu oponent)

Autor Manga: Chiho Saito
Capítols: 39 Episodis
Any de l'Anime: 1997
Emès a TV3: 2000
Temàtica: Col·legials, Combats, Romanç
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Record of Lodoss War", "Lady Oscar"


Puntualització
- L'anime i el manga van ser creats quasi simultàniament, però, malgrat algunes similituds, van progressar en diferents direccions, no seguint el mateix desenvolupament ni expliquen la història amb els mateixos detalls.

- Degut a l'èxit també se n'ha fet una pel·lícula, un musical i un videojoc.

Video



Proveïdor: Ventafocscat (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Acceptable
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 76 Mb (versió ultra little)
Resolució: 512x384
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)


3 comentaris:

  1. Moltissimes gracies, mai es pot agraïr suficient aquest tipus d'aportacions, he conegut la página avui, y no disposo d'un ordinador ara mateix, pero en quan pugui ferme'n amb un, baixare tot les series que em van agradar tant de petit. Ets un sol FalcoBlau!

    ResponElimina
  2. Hola, no puc descarrefaru de ningun dels dos enllasos..joooo

    ResponElimina