divendres, 26 d’abril del 2019

Samurai Champloo

Argument: En Mugen és un esbojarrat guerrer, violent, dur i sortit. En Jin és un ronin, misteriós, tradicional, ben educat i molt fort. Els dos són ferotgement independents que no poden ser més diferents l'un de l'altre, tot i així els seus camins es creuen amb la Fuu.

Fuu, és una cambrera maldestre de 15 anys que treballa en una casa de te fins que aquesta és destruïda després d'una violenta baralla a tres bandes, entre; Mugen el rodamón, Jin el samurái errant, i els guardaespatlles del fill del Daikan d'aquest poble.

Al final del combat Mugen i Jin són arrestats per a ser executats l'endemà. Fuu els ajuda a escapar a canvi que li ajudin a trobar al "samurai que fa olor de girasol". A pesar d'accedir al tracte, Mugen i Jin estan sempre intentant acabar l'un amb l'altre, en una rivalitat gairebé professional.

Els dós samurais tenen un passat borrós. La història narra els seus viatges entre passatges foscos, i com arreglen els embolics en els quals es fiquen.

Estudi d'Animació: Manglobe
Capítols: 26 Episodis
Any de l'Anime: 2004 / 2005
Emès per TV3: 2007
Temàtica: Aventuras, Samurais
Edat recomanada: +14
Sèries semblants: "Kiteretsu", "kenshin"



Puntualització
- A Espanya la va emetre el canal de televisió Cuatro el 10 de febrer de 2006 i un any més tard la emès en català per l'emissora K3 de televisió de Catalunya.

- El 23 de febrer de 2006, la companyia Bandai va llançar per a la consola PlayStation 2 el seu primer i únic videojoc.

Video




Proveïdor: Cosmonime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Molt bona
Idioma: Català / Castellà / Japonès
Tamany aproximat capítol: 328 Mb
Resolució: 640x360
Format: AVI


Opció 1 (Lcrypt)



12 comentaris: