dilluns, 18 de setembre del 2017

Dome, el petit geni del beisbol

Dome Sinjou és un xaval de 10 anys, fill d'un jugador llegendari dels Yomiuri Giants que va morir quan en Dome era petit. Del seu pare ha heretat l'amor pel beisbol i les grans habilitats per aquest esport, encara que la seva mare i la seva germana gran no volen que el practiqui. De fet, el seu pare, abans de morir, va tenir temps d'ensenyar-li un llançament màgic.

El noi, després que la seva mare li doni el guant que usava el seu pare, realitza el llançament màgic en un entrenament dels Giants i és fitxat immediatament. Amb el suport dels veterans jugadors de l'equip, a partir de llavors els Giants són imbatibles a casa i cap dels principals batedors de la lliga professional japonesa aconsegueix acabar amb el tir màgic d'en Dome, que únicament pot jugar els partits de casa, el Tokyo Dome que va consagrar al seu pare (i lloc pel qual li va posar aquest nom al seu fill).

Quan el veterà capità dels Dragons aconsegueix batre el seu tir, sembla que el noi està acabat però llavors inventa un altre llançament màgic. Nous rivals, però també amics, apareixeran en escena, fins a arribar al misteriós Carlos, que sembla tenir alguna cosa pendent amb el pare.


Autor Manga: Shotaro Ishinomori
Capítols: 49 Episodis
Any de l'anime: 1989
Emés a TV3: 1996
Temàtica: Humor, Esports
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "cinturó negre", "El petit Xef"

Puntualització
- Un dels personatges de l'Anime es Carlos, un jugador de beisbol espanyol i que tambe és "torero"

- Important: El capítol 1 està en japonès subtitulat al català fins el minut 07:26 i despres l'audio està doblat al català, com la resta d'episodis.

Video



Proveïdor: Espartaco (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Acceptable
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol:  150 / 180 Mb
Format: MP4

Enllaços externs: 





Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)
Capítol 1 - fins el minut 07:26 està en japonès sub. al català



3 comentaris:

  1. Bones!! En primer lloc, moltes gràcies per la feina! Estic intentant descarregar-ho amb JDownloader i em surten els enllaços caiguts

    ResponElimina