Recomanacions Trobanime

Tutorial per descàrregar enllaços

Per ajudar-te a descarregar els nostres enllaços externs pressiona aquí:
 


Sistemes per facilitar la descàrrega

Per poder descarregar amb facilitat els links de descàrrega que pots trobar per internet, Trobanime recomana principalment dos programes:
JDownloader 2 i MiPony, els dos son capaços de descarregar més d'un enllaç a la vegada i encara que s'aturi el programa, aquest continuara la descarrega en el mateix punt un cop es torni a reiniciar programa.

 • Són compatibles amb comptes premium
 • JDownloader facilita descàrregues de múltiples videos de youtube
 • JDownloader descomprimeix automaticament arxius comprimits com Winrar


Veure els animes en format d'imatge 16:9

La Majoria d'animes són antics i per tant el seu format natural és 4:3 (pantalla quadrada) però si vols verure els animes en format pantalla completa en un monitor d'ordinador rectangular de 16:9 et fara falta un reproductor que tingui disponible aquesta opció.
Trobanime Recomana el reproductor VLC per ser el mes complert i compatible amb tots els formats, només has de pressionar la tecla "A" del teclat mentre es reprodueix el vídeo i automaticament es pot modificar les proporcions de l'imatge.
En cas de ser un televisor, la forma de modificar aquest sistema és buscant dins de les opcions propies de cada marca de televisor, normalment dins de "caracteristiques vídeo, imatge o pantalla"


Cal tenir en compte que al modificar el format a 16:9, la imatge s'expandeix lleugerament cap als laterals de manera que perdrà part del seu format original.
Modificar el format de video

La majoria de animes estan en MP4 que és un dels formats més practics i compatibles del mercat, però en cas de tenir per exem. un DVD o TV antics és possible que siguí necessari un format tipus AVI o DivX, en aquest cas és recomanable fer servir un convertidor de video per canviar el format.
Són molts es possibles programes que poden fer aquest proces, entre ells: "Format Factory" (gratuït), "Freemake Video Converter", o "Apowersoft Video Converter".

6 comentaris:

 1. Bones, estic buscant uns dibuixos d'uns llimacs que eren molt salvatges i feient sports de risc, no m'en recordo com es deien però eras algo dels .....sports extrems, a veure si algú sén recorda, gràcies.

  ResponElimina
 2. Estaria bé crear una xarxa torrent per compartir els continguts. Així no es depenen de plataformes externes on guardar els continguts i tampoc existiria la limitació de les velocitats de descàrrega de les plataformes de tercers

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquí fem servir la Descàrrega directa i per exemple a Animelliure fan servir Emule, una xarxa torrent estaria bé, però crec que això s'hauria de fer desde una nova web.

   Elimina