Com Descarregar

1 - En primer lloc obrir el teu programa de descàrregues en el teu PC, per exemple: JDownloader2, MiPony, Orbit, EagleGet, etc.

Opció recomanada: JDownloader2 - Descarregar 


Opció 1
1 - Un cop obert el programa de descàrregues en el PC, feu click a l'enllaç per descàrregar de la pagina Trobanime i anireu a la pagina "Lcrypt", llavors presionar en l'icona: 
"CNL2" 
i automàticament l'axiu anirà al programa de descarregues.Opció 2
2 - Un vegada feu click a l'enllaç per descàrregar anireu a la pagina "Safelinking", llavors presionar en l'icona "CNL2" i automàticament l'axiu anirà al programa de descarregues.Opció 3
2 -
Pressionar a la línia desplegable i apareixerà un o més links ocults, cal copiar-los tots amb el botó dret del ratolí o bé amb les tecles Ctrl+C


3 - Obrir el programa de descàrregues i fer servir l'opció "afegir enllaços"Bona descàrrega!!


Advertència-1: En cas de no apareixer la pagina de descàrrega, es possible que sigui per culpa d'un bloqueig causat per programes com: Adblock, firewall, protector web, etc.
Per solucionar-ho es pot desconectar aquests programes o incloure aquesta direcció en la seva llista de webs a excloure de bloquejos per nova finestra.

Advertència-2: En cas de que el navegador no enllaci automàticament els enllaços amb el programa de descàrregues, proveu-ho amb un altre navegador (un portable per exemple) com pot ser l'Opera.


3 comentaris:

  1. Hola, gràcies per tot ... Com es descarrega per SubeDLC ... no em surt mai cap link després de fer el puzzle ... moltes gràcies per tot ...

    ResponElimina