dissabte, 23 de desembre de 2017

Inuyasha

Argument: La història comença a Tòkio, amb una estudiant d'institut anomenada Kagome com a protagonista, la qual viatga a l'època sen goku a traves d'un pou.

En aquesta època està tot plagat de dimonis i coneix a un semi-dimoni que es diu Inuyasha.
Aquest va ser empresonat en un arbre per la fletxa sagrada d'una sacerdotisa anomenada Kikyo que va morir intentant protegir "l'esfera dels 4 esperits".

La Kagome sense voler trenca l'esfera dels 4 esperits que havia reaparegut dintre del seu cos i la divideix en fragments que s'escampen per tot el món.

Ella i l'Inuyasha hauràn de viatgar per tot arreu en busca dels fragments. Durant la cerca, trobaran nous companys que s'uniran a la seva aventura per diverses raons personals. A través de la història, els sentiments entre la Kagome i l'Inuyasha augmentaran, tot i que el romanticisme és una part secundària durant la major part de la història.
Autor Manga: Rumiko Takahashi
Capítols: 167 Episodis
Any de l'Anime: 2000 / 2004
Emès a TV3: 2003
Temàtica: Fantasia, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Ranma 1/2", "Bola de Drac Z", "Fly"


Puntualització
- Quan la Rumiko Takahashi va donar per enllestit el manga d'Inuyasha i el seu Anime de 167 capítols, en 2009 va reprendre la sèrie d'animació, i va crear la continuació de la sèrie amb "Inuyasha: Kanketsu-Hen" (26 capítols)


Video


Proveïdor: Potipoti (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 70 Mb
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)1 comentari: