diumenge, 10 de setembre del 2017

Dominion Tank Police

Argument: En l'any 2010, la Terra està coberta per una boira tòxica tan nociva que la població esta obligada a portar màscares de gas.

Els crims violents es cometen habitualment. Per un costat estan les sensuals i despiatades Cat Sisters, "Annapuma y Unipuma". Per l'altra esta l'equip Tank Police, liderada per el comandant Britain. 

Lleona Ozaki, és una jove policia que entra dins del cos de l'esquadró del departament de policia blindat Tank Police, al principi amb algunes dificultats en ser l'única dona dins el grup.

pero tots junts s'enfrontaran al crim organitzat, en un món on la policia esta militaritzada i tenint a la seva disposició tancs d'última generació.

Autor Manga: 1985
Capítols: 4 Episodis
Any de l'anime: 1988 / 1989
Temàtica: Ciència Ficció, Humor, Acció
Edat recomanada: +14
Sèries semblants: DNA²

Puntualització
Entre 1993 i 1994 es va crear un altre série amb el nom de "New Dominion Tank Police", aquest consta de 6 episodis no traduits al català.

Video




Proveïdor: Socrates (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol:  400 / 500 Mb
Format: MP4

Enllaços externs: 




Opció 1 (Lcrypt)


4 comentaris:

  1. Les úniques similituds que te això amb DNA2 són la D al títol i que totes dues són animacions.

    Es podria dir que Akira o fins i tot que Metròpolis són semblants a aquesta, ja que també són ambientades a mons futuristes on passa "l'acció" però DNA2 té més semblança amb Card Captor Sakura, Sailor Moon, Karekano o School Rumble, pel fet que al cap i a la fi, totes són sèries amb estudiants com a protagonistes.

    ResponElimina