dissabte, 2 de setembre de 2017

El Rei Artur

Argument: La història comença quan Artur era un nadó i el seu pare, el rei Uther, governava desde Camelot. 
Lavik, un rei malvat, anhela conquerir Camelot. Amb la protecció d’una bruixa anomenada Medessa, aquest ataca i incendia el castell. Uther és assassinat pero Artur és salvat de la mort per Merlín, qui col·loca a Artur sota la protecció d’Héctor, un cavaller retirat.

Quan Artur compleix 15 anys, assisteix juntament amb Hèctor a una reunió en la qual diversos reis intenten extreure una espasa sagrada que es troba clavada en una roca. Qui ho aconsegueixi es convertirà en el sobirà de Logres. Diversos dels assistents, incloent a Lavik, fracassen. 
Lavik va posar al més fort dels seus soldats a fer la prova, però tampoc té èxit, llavors Artur es riu de la poca traça del soldat.
Molest, Lavik ordena a Artur a treure l’espasa, i en cas contrari serà decapitat. Artur ho aconsegueix i aquest moment, Hèctor revela a Artur seva veritable identitat.

Posteriorment, Merlín li diu a Artur que ha de trobar el Sant Escut per vèncer Lavik i Medessa i així reconstruir el regne de Logres. 
Artur decideix viatjar i en el camí, Artur coneix a quatre cavallers joves anomenats Lancelot, Tristany, Perceval i Galahad, qui l’acompanyen en la recerca del Sant Escut. Durant el trajecte ells ajuden a la gent afligida i sotmeten alguns bandits.

Estudi d'animació: Toei Animation
Capítols: 30 Episodis
Any de l'anime: 1979 / 1980
Temàtica: Acció, Mitologia, Combats
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants:  "Lady Oscar"

Puntualització
-L'anime va ser adaptat al manga 
-Hi ha una segona part "Moero Āsā Hakuba no Ōji" la qual mai va ser traduïda al català o castellà.

VideoProveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat Video: Bona
Tamany aproximat capítol: 200 Mb
Format:  MP4

Enllaços externs:  
Descargar episodis 01 al 30 (inclou canço d'obertura i cloenda)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada