dijous, 26 d’octubre de 2017

Mazinger Z

Argument: Mazinger Z és un gegantí robot construït amb un metall anomenat "Aliatge Z", forjat a partir d'un nou element que només es troba en mines a la falda del Mont Fuji al Japó. 
Un equip d'investigadors va descobrir que els micènics tenien un exèrcit de titans de metall d'uns 20 metres d'alçada (rememorant la llegenda grega de Talos). Al trobar prototips sota terra d'aquests titans que podien ser controlats a voluntat i en adonar-se’n del seu immens potencial al camp de batalla, el Doctor Infern es torna boig i mata a la resta de l'equip excepte al professor Kabuto que aconsegueix escapar i tornar al Japó on intenta advertir al món del perill imminent.

Mentrestant, el Doctor Infern estableix el seu quarter general a una illa mòbil amb la qual va navegant i planejant com utilitzar les Bèsties Mecàniques per a dominar el món. 
Per a evitar-ho, Kabuto construeix Mazinger Z i aconsegueix acabar-lo just abans de ser assassinat per una bomba col·locada per la mà dreta del Doctor Infern (el Baró Ashura). Mentre agonitza, informa de l'existència del robot i del seu funcionament al seu nét Kouji Kabuto.

Kouji per sorpresa es converteix en el pilot del robot, i des d'aleshores combat a cada episodi tant contra els monstres mecànics com contra els sequaços enviats pel Doctor Infern.


Autor Manga: Gō Nagai
Capítols: 92 Episodis
Any de l'anime: 1972/1974

Emès TV3 (33): 1998
Temàtica: Ciència Ficció, Acció,  Robots
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: Macross II


Puntualització
- L'any 1979 es construí una reproducció de Mazinger Z de 10 metres d'alçada com a reclam publicitari a la urbanització Mas de la Plata (Tarragona)

- Hi ha diversos doblatges al Castellà de Mazinger Z, pero l'únic fet a Espanya (per TVE) està incomplet i només es va doblar 32 dels 92 episodis que consta la sèrie.

-A Espanya va triunfar la joguina "puños fuera" composta per 2 punys de plàstic buits amb una simple goma elàstica travessada al seu interior, que es col·locada entre el polze i l'índex de la mà, aixó permetia al nen llançar els punys al deixar anar la nansa interior.

Video


Proveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 180 Mb
Format: MP4


Enllaços externs:

Opció 1
(Lcrypt)
Descarregar episodis 01 al 60 (inclou cançó d'obertura)

Descarregar episodis 01 al 92

Opció 2
(SubeDLC)
Descarregar episodis 01 al 60 (inclou cançó d'obertura)

2 comentaris: