dilluns, 11 de setembre del 2017

Viewtiful Joe

Argument: En Joe és un noi jove, urbà i fan del capità Blue, que és l'heroi d'una sèrie de pel·lícules que lluita contra la malvada organització Jadow. 

Un dia, en Joe convenç la seva nòvia Silvia, per anar al cinema a veure una d'aquestes pel·lícules, però... sorprenentment en aquesta ocasió és el capità Blue el derrotat (cosa que no havia passat mai) i la Silvia i en Joe són succionats a l'interior de la pantalla i entren a formar part d'un món de pel·lícula anomenat Movieland.

El que ha passat és que el capità Blue, al veure's vençut, ha escollit en Joe perquè sigui el seu successor. Li confia el seu rellotge V-watch, amb el qual podrà transformar-se i tenir els seus poders per lluitar contra Jadow. I, a més els malvats Jadow han raptat la Silvia i ara l'objectiu final d'en Joe serà rescatar-la.
Així doncs, en Joe aprendrà a convertir-se en Viewtiful Joe i a fer servir els seus nous poders, tambe coneixerà el capità Blue Junior, un noi que es convertirà en el seu company inseparable.

Autor Videojoc: Capcom
Capítols: 51 Episodis
Any de l'anime: 2004 / 2005
Temática: Ciència Ficció, Humor, Acció
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Els caçadors d'elements"

Puntualització
- L'Anime esta basat en el videojoc de Capcom del mateix nom.

- En un dels capítols una enemiga es transforma en "Chun li" de Street Fighter i després en una Jedi de Star Wars, i també en "Robocop" per lluitar contra Viewtiful Joe

Video


Proveïdor: Socrates (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat video:  Excel·lent
Tamany aproximat capítol: 100 Mb
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)

Opció 2 (SubeDLC)

1 comentari:

  1. Bon día! els capitols estan caiguts, pero gracies igualment ^^

    ResponElimina