dimecres, 4 d’abril del 2018

Maison Ikkoku

Argument: Maison Ikkoku és una comèdia romàntica creada per Rumiko Takahashi. La història es centra en la relació entre Kyoko Otonashi i Yusaku Godai.

Kyoko és la recent propietària de l'hostal Ikkoku-kan i en Godai que és un jove atabalat amb problemes amb els estudis, que vol entrar a l'universitat! Just quan Godai vol marxar de l'hostal apareix la guapa Kyoko i això fa que Godai decideixi quedar-se.

Però a la recidencia hi han altres inquilins; El misteriós Yotsuya, l'alcohòlica Ichinose i la descarada Akemi, tots tres interfereixen constanment en els intents de Godai per seduir la Kyoko.

Per complicar més la situació d'en Godai apareix l'entrenador de tennis Shun Mitaka, un atractiu home jove i adinerat que li tira els trastos a Kyoko.



Autor Manga: Rumiko Takahashi
Capítols: 96 Episodis
Any de l'anime: 1986 / 1988
Emès a TV3 (K3): 2006
Temàtica: Col.legials, Humor
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: "Lamu", "Ranma ½,", "Blau", "I me my! Strawberry eggs", "Comic Party", "Love Hina"



Puntualització
- A Espanya, la sèrie manga va ser editada a principis dels anys 90 per Planeta DeAgostini sota el títol de "Juliette, je t'aime". Posteriorment fou reeditada íntegrament per l'editorial Glénat en 10 volums ara si amb el nom original de Maison Ikkoku.

 L'anime fou parcialment emès per Antena 3 televisión sota el nom de "Juliette je t'aime", tenia un doblatge americà de circunstancies i moltes imatges censurades. Afortunadament TV3 va emetre tota la sèrie completa i sense censura!

-Existeix una pel.lícula amb personatges reals de l'obra de Rumiko Takahashi (imatge del cartell spot del film)

-L'autora Rumiko Takahashi és considerada "La reina del manga" i entre les seves obres estan: Lamu, Ranma, InuYasha

-Va ser la primera dona a superar la venda d'un milió d'exemplars dels seus mangas

-Tot i que el seu manga més popular és Ranma ½, una gran part de la crítica considera que Maison ikkoku es la seva obra mestra!


Video
 


Proveïdor: Mikk (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol:  250 Mb
Format: AVI

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)


9 comentaris:

  1. La sinopsi és molt semblant a Love Hina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són sèries totalment diferents, Love Hina és d'un humor esbojarrat! mentre que Maison Ikkoku te un humor més adult i subtil, pensat per adolescents i no pas nens.

      Elimina
  2. Llastima! els enllaços estàn tots caiguts, es poden repujar?
    Moltes gracies!

    ResponElimina
  3. Al capitol 59, al minut 13:28 hi ha un error i el video no es reprodueix correctament, es pot arreglar o soles em passa a mi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Certament hi ha un error d'uns pocs segons amb l'imatge congelada, de moment no ho puc arreglar.... en el futur posaré un versió millorada de la sèrie de més alta qualitat.

      Elimina
    2. Moltissimes gracies, se que es un error de poca importancia, ja que no dura mes de 10 segons, pero agraixc moltissim que la posses en millor qualitat!

      Elimina
  4. Aquesta serie no la coneixia, pero te molt bona pinta. Gracies per mantenir aquest projecte viu. Salutacions desde Tortosa :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el meu manga preferit amb diferencia (l'Anime també està molt bé però no tant com el manga)
      Gràcies a vosaltres pel comentari.

      Elimina