dissabte, 9 de desembre del 2017

Monstre (Monster)

Argument: En Kenzô Tenma, un neurocirurgià japonès que emigra a Alemanya en 1986 per treballar de metge i ampliar la seva experiència professional.

Treballant en un dels hospitals més importants de Düsseldorf, només fa que ampliar la seva reputació com a metge degut als successius èxits en les seves operacions.

Però un dia, Tenma es troba davant d'una situació moral de difícil decisió: El director de l'hospital l'obliga a prioritzar l'operació de l'alcalde de la ciutat (que ha tingut una trombosi cerebral) en lloc d'un nen en estat crític i amb una bala al cap que ha arribat a la sala d'operacions abans que el polític.

Fidel a la seva ètica professional, Tenma decideix operar el nen.

La decisió no només suposarà l'enfrontament amb les altes esferes de l'hospital que no entenen la seva decisió, sinó també el convertirà en el sospitós principal d'una sèrie de terrorífics assassinats.

A partir d'aquest punt aniran sorgint dubtes que s'aniran resolent a mesura que avança la trama:
Conflictes polítics, organitzacions clandestines, experiments secrets, assassinats, traumes psicològics, suggestió mental i acció, són alguns dels elements que, en un clima de misteri, conformen aquesta obra mestra.

Autor Manga: naoki Urasawa
Capítols: 74 Episodis
Any de l'Anime: 2004
Temàtica: Misteri, Thriller, Drama
Edat recomanda: +14
Sèries semblants: "Doomed Megalopolis", "Miyu, la princesa vampir"



Puntualització
-L'any 1994 l'Anime va ser un èxit sobretot entre el públic adult, en part a causa de que la història és molt intel·ligent i que sap barrejar el misteri amb la realitat, ja que de fet és comú trobar paisatges realment existents interior de les pàgines i el seu estil de dibuix és molt realista.

Video



Proveïdor: R2D2 (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol:  200 Mb
Format: MP4

Enllaços externs:


10 comentaris: