dijous, 1 de febrer de 2018

Evangelion

Argument: Un fort impacte es va produir el 13 de setembre del 2000, quan alguna cosa va caure a l'Antàrtida i va provocar una greu crisi mundial.

Els casquets polars es van fondre, el nivell del mar va augmentar i va destruir moltes ciutats i va causar la mort de gairebé la meitat de la població. Quinze anys després la humanitat continua lluitant per sobreviure.

Uns éssers estrambòtics ataquen la ciutat, i només uns robots gegantescos, els evangelions, són capaços d'enfrontar-se a la nova amenaça.

Però per acabar-ho d'adobar, els únics capaços de pilotar els evangelions i, per tant, els que hauran de salvar la humanitat, són uns joves adolescents, nascuts després del Segon Impacte.
Un dels escollits és el jove Shinji Ikari, un noi asocial i amb molts problemes per relacionar-se amb els altres, que es troba, de cop i volta, amb la missió de salvar el món.


Autor manga: Yoshiyuki Sadamoto
Capítols: 26 Episodis
Any de l'Anime: 1995 / 1996
Temàtica: Ciència ficció, Amistat, Roborts
Edat recomanda: +14
Sèries semblants: "Esclafowne", "Capità Harlock"

Putualització
- Evangelion és ple d'al·lusions a la biologia, els conceptes militars, religiosos i psicològics, així com nombrosos homenatges i referències a altres sèries d'Anime.

- Alguns veuen en la sèrie un important punt d'inflexió en la història de l'Anime i la cultura Otaku, encara que aquesta opinió no és universalment acceptada.

- La sèrie va tenir molt d'exit a Japó i als Estats Units.

VideoProveïdor: McAlister (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Tamany aproximat capítol: 250 Mb
Format: AVI

Enllaços externs:

Descarregar episodis 01 al 26  (inclos canço d'obertura i tancament)2 comentaris: