dimarts, 27 d’agost del 2019

Pel·lícula Bola de Drac Z - La batalla dels déus

Argument: Lord Bills, és el Déu de la destrucció, i s'ha despertat d'una llarga migdiada amb la sorprenent notícia de que un guerrer de l'espai anomenat Son Goku ha sigut capaç de matar en Freezer mentre ell dormia.

El Déu de la destrucció demostra el seu poder a Goku en el món d'en Kaito, i despres es dirigeix cap a la Terra a la recerca d'un Superguerrer Déu, perquè tant les profecies de l'Oracle com els seus somnis diuen que allà apareixerà un adversari formidable capaç d'igualar-lo en força.

En Son Goku, en Vegeta, en Gohan i els altres guerrers tenen la missió d'aturar aquest poder destructiu sense precedents del Déu destructor més poderós de tot l'univers.

És la primera pel·lícula de Bola de Drac en tenir un llançament en cinemes des de feia 17 anys, sent l'anterior pel·lícula "Bola de Drac - El camí per ser el més fort", feta el 1996



Director: Masahiro Hosoda
Basat en el manga de: Akira Toriyama
Any d'estrena al Japó: 2013
Any d'estrena a Catalunya: 2014
Duració: 85 minuts
Temàtica: Humor, Combats, Aventura
Edat recomanada: +8



Puntualització
- És la primera pel·lícula japonesa a projectar-se en Ultra Alta Definició i amb la tecnologia IMAX només al Japó.

- Amb aquesta pel·lícula Akira Toriyama va voler recuperar part de l'essència del sentit de l'humor que tant va utilitzar en els inicis de Bola de Drac

- També es va fer una versió extensa que dura 105 minuts. Aquests 20 minuts de més mai van ser doblats al castellà, "español latino", o català, però si va ser traduïts al valencià gràcies a una campanya de crowdfunding dels propis fans de la sèrie de Canal9.

Video - Trailer de la pel·lícula 



Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Exel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 2,57 Gb
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)
Descarregar Bola de Drac Z - La batalla dels Déus

Opció 2 (Sfking)


4 comentaris: