divendres, 9 de març de 2018

Kare Kano

Argument: La Yukino és una noia modèlica, (treu molt bones notes, és bona en els esports, és bonica) però només en aparença, ja que en realitat és una vanitosa, creguda, gaudeix rebent les alabances de tothom i sent el centre d'atenció. Per aquest motiu s'esforça tant en els estudis i no deixa que ningú vegi el que hi ha sota la seva màscara de perfecció.

Quan comença l'institut, la Yukino no pot veure l'Arima, un altre estudiant modèlic que treu millors notes i és escollit delegat del curs.

A partir d'aquest moment la Yukino s'esforça encara més per superar l'Arima, i finalment treu més puntuació que ell als exàmens, cosa que la fa creure que l'ha derrotat definitivament.

Però aquell cap de setmana l'Arima va a casa seva a portar-li uns CDs i la descobreix cridant, en xandall, i llavors comprèn que en realitat tota la perfecció que mostra a l'escola és pura façana.
A partir d'aquí l'Arima comença a fer-li xantatge i obliga a la Yukino fer-li la feina extra.
Però llavors és justament, quan s'adona la Yukino que s'està enamorant de l'Arima.

A partir d'aquest moment la sèrie se centra en la relació entre aquests dos personatges, i les adversitats que passaran per poder estar junts en el seu dia a dia.

Autor Manga: Masami Tsuda
Capítols: 26 Episodis
Any de l'Anime: 2000
Emès a TV3: 2002
Temàtica: Humor, Col·legials, Romanç
Edat recomanada: +14
Sèries semblants: "Kimagure Orange Road", "Fruits Basket"

Puntualització
- A més de ser una història d'amor i de superació personal, és alhora, una crítica a l'educació escolar del Japó i sobre la discriminació social en un país, que, malgrat la seva modernitat pateix d'aquest greu problema.

- L'estil de l'Anime és força personal, i contrasta molt amb altres animes per contenir menys acció i ser d'un estil més realístic i dramàtic.

VideoProveïdor: Altrabuc (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Bona
Tamany aproximat capítol: 150 Mb
Format: MKV

Enllaços externs:


Descarregar episodis 01 al 26

2 comentaris: