dissabte, 5 de maig del 2018

Paranoia Agent

Argument: Tot comença quan Sagi Tsukiko, creadora de Maromi el Gos, joguina i personatge animat de moda al Japó, denuncia haver estat atacada aquesta nit al carrer per un noi amb un bat i patins, tots dos objectes de color daurat.

Aviat la notícia transcendeix i al costat de la investigació policial se suma la sèrie de rumors sobre el noi, la seva aparença, foma d'actuar i motius. 
D'aquesta manera, el que va començar com un simple atac individual es converteix aviat en un succés a gran escala en conèixer-noves víctimes i encara més estrany, el gairebé comprovat rumor que explica que després de ser atacades, les persones s'alliberen dels seus problemes.

És així com un gran nombre d'històries comencen a barrejar-se, ja que després estendre la notícia que el Noi del Bat pot alliberar a la gent dels seus problemes, aquest sembla ser cridat pels anhels d'aquells que se senten desesperats, però si bé pot semblar que els ajuda, és també veritat que ha arribat a matar i les seves solucions disten molt de ser beneficioses per a les seves víctimes.


Estudi d'Animació: Madhouse
Capítols: 13 Episodis
Any de l'Anime: 2004
Emès a Canal9: 2007
Temàtica: Misteri, Psicològic, Acció
Edat recomanada: +16 (Anime amb contingut violent)
Sèries semblants: "Doomed Megalopolis", "Monster"

Puntualització
- La principal influència de la sèrie és l'obra del cineasta i pintor nord-americà David Lynch, pel que fa a la seva temàtica en tractar el desequilibri mental conegut com fugida psicogénica.

Video




Proveïdor: Zonamime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Distribuïdor: www.animeenvalencia.com
Qualitat video: Bona
Idioma: Valencià (Català)
Tamany aproximat capítol: 220 Mb
Format: AVI

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)
Descarregar episodis 01 al 13

Opció 2 (Sfking - arxiu comprimit)
Descarregar episodis 01 al 13



5 comentaris: