dijous, 3 de maig del 2018

Pel·lícula AKIRA


Argument: Un estat policial, polítics tramposos, sectes religioses, revolucionaris i un projecte científic secret es combinen per a causar una atmosfera explosiva en el Neo-Tòquio del 2019.

En la immensa ciutat, s'amaga en el sub-sòl un terrible secret: l'experimentació amb cobaies humanes a la recerca de l'arma definitiva, un ésser que posseeixi el control de l'energia absoluta.

L'experiment escapa al control dels científics responsables, quan el seu més recent "adquisició" (un jove bergant anomenat Tetsuo), desplega una sèrie de poders psíquics capaços de vèncer tot un exèrcit.

En el seu destructiu camí, l'única persona capaç de fer-li front serà el seu amic Kaneda, el líder del grup de motoristes a què pertany Tetsuo.Director: Katsuhiro Otomo
Basat en el manga de: Katsuhiro Otomo
Any d'estrena a Japó: 1988
Any d'estrena a Espanya: 1992
Any d'estrena a TV3: 1996
Duració: 124 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Fantasia, Acció,
Edat recomanada: +16


Puntualització
- Akira ha rebut un llarg reconeixement com a pel·lícula de culte i una de les millors pel·lícules d'animació i ciència ficció de tots els temps.

- La realització del film és tota una fita en la història del cinema, sent considerada la producció animada més costosa de la història d'aleshores.


VideoProveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 4,04 Gb
Format: MP4
   

Opció 1 (Lcrypt)


5 comentaris:

  1. Podeu tornar a pujar la peli? L'enllaç està caigut.
    Motes gràcies per la web, és fantàstica!!

    ResponElimina
  2. Podeu tornar a pujar la peli? L'enllaç està caigut.

    ResponElimina