divendres, 29 de juny del 2018

Escola de Bruixes (Mahō Tsukai Tai!)

Argument (6 primers capítols) OVA's: Una enorme nau alienígena amb forma de cilindre coneguda pels humans com "la Campana", descendeix un dia sobre la Terra. 

Militars de tot el món decideixen fer-li front, atacant amb avions i míssils del més poderós calibre, però els seus míssils són vaporitzats com per art de màgia abans de inflinglir mal a la nau. 
Després que el món sencer observi la ineficàcia de l'atac militar, a la gent no li queda més remei acostumar-se a ser freqüentment observat per unes esferes que provenen de la Campana i que ara conviuen amb els humans. 

Però un grup d'estudiants de l'escola secundària Kitanohashi, que són membres del Club de l'Escola de Bruixes, pensen que és possible destruir la Campana usant la màgia que practiquen

Argument (13 següents capítols) Sèrie: La campana ha estat derrotada, però en el seu lloc va quedar un gegantesc cirerer. Els Mags han de buscar de nou la forma de resoldre el problema de l'arbre gegant, el qual està bloquejant la llum solar de la ciutat.

Autor Manga: Junichi Sato
Capítols: 19 Episodis
Any de l'Anime: 1996 / 1999
Emès per TV3: 2004
Temàtica: Màgia, Ciència Ficció, Amistat
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Sakura la caçadora de cartes", "Màgica Doremi"

Puntualització
- És un Anime que consisteix en un OVA de 6 parts creat el 1996 i després, en 1999 va ser adaptada a una sèrie de TV de 13 episodis

- La suma dels OVA's es pot unir perfectament com a preqüela a la sèrie de TV, de forma que en total son 19 capítols

Video




Proveïdor: Valenx (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: català
Tamany aproximat capítol: 202 Mb
Resolució: 640x480
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)



3 comentaris: