dimecres, 20 de juny del 2018

Pel·lícula OVA - La diana riallera (Rumiko World)

Argument: La història ens presenta dos cosins de 16 anys, Yuzuru i Azusa, les famílies dels cuals es van prometre en matrimoni de ben petits.

A més ells també s'estimaven, i als 6 anys es van prometre estar sempre junts, encara que després el destí els separés. Ara, 10 anys després d'aquella promesa, Yuzuru és un bon estudiant que surt amb Satomi, una bonica companya de classe.

Tot rutlla bé fins el dia que mor la mare d'Azusa i aquesta decideix anar a buscar el seu promès per casar-s'hi, tal com les seves famílies i ells mateixos van decidir en el passat, però Yuzuru viu una vida feliç i s'estima la seva nòvia Satomi sense tindre en compte aquella vella promesa de petit, en canvi Azusa pensa tot el contrari, i en veure que el seu promès estima una altra dona, decideix interposar-se inmediatament utilitzant els mètodes que calgui.

Davant del rebuig de Yuzuru, la bella aparença d'Azusa es transforma i mostra la seva veritale aparença, d'aquesta manera posa en perill la vida de Satomi i la dels seu propi estimat.


Director: Tohru Matsuzono 
Basat en el manga de: Rumiko Takahashi
Any d'estrena a Japó: 1987
Any d'estrena a TV3: 1996
Duració: 50 minuts
Temàtica: Fantasia, Terror, Acció
Edat recomanada: +14

Puntualització
- Existeixen tres OVAs d'una triologia de tres mangas de Rumiko Takahashi

- Rumiko Takahashi és la creadora de mangas com: Ranma ½, Lamu, Maison Ikkoku, etc...

Video
Proveïdor: Valenx (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: josetaro
Qualitat video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 750 Mb
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)2 comentaris: