dijous, 14 de juny del 2018

Projecte A-ko

Argument: Explica la vida quotidiana de la estudiant A-ko Magami a la ciutat japonesa de Graviton City, una urbs tecnològica construïda sobre un cràter deixat per l'impacte d'una nau espacial alienígena.
Encara que es considera a si mateixa una adolescent corrent, A-ko posseeix per motius mai explicats una força i velocitat sobrehumanes. 

En el seu primer dia de classe, A-ko i la seva hiperactiva millor amiga C-ko Kotobuki marxen a l'escola preparatòria femenina de Graviton, però allà coneixen a una altiva i brillant estudiant d'una família milionària, B-ko Daitokuji, la qual desenvolupa una obsessió amb C-ko i traça plans per separar-la de A-ko i convertir-la en la seva pròpia millor amiga.

Mentrestant, un misteriós espia anomenat D (amb la que A-ko i C-ko es topen cada matí) informa que una flota de naus espacials alienígenes han identificat la C-ko com la princesa perduda de la seva raça.
Aquesta flota arriba a la Terra i ataca Graviton City amb la intenció de recuperar-la, destruint les forces de defensa terrestres i causant el caos a la ciutat.


Estudi d'Animació: A.P.P.P.
Capítols: 6 Episodis
Any de l'Anime: 1986 / 1990
Emès per TV3: 1997
Temàtica: Humor, Paròdia, Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: +14
Sèries semblants: "Lamu", "Moldiver"

Puntualització
- La sèrie fa referència diversos treballs d'altres anime de les dècades dels 70' i 80', com ara Macross, El Puny de l'Estrella del Nord, etc.

- El titol de Projecte A-ko está inspirat en la pel·lícula de jackie Chan "Proyecto A"

- Project A-ko anava a ser part de la sèrie d'OVAs "Cream Lemon" de tematica Hentai (anime adult) però finalment es va decantar per un public més ampli.

Video



Proveïdor: Valenx (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Bona
Idioma: català
Tamany aproximat capítol: 300 Mb
Resolució: 720x480
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)

2 comentaris: