diumenge, 19 d’agost del 2018

Pel·lícula - El Llac dels Cignes (Swan Lake)

Argument: Un dia el Príncep Sigfrid cavalcant descobreix un bellíssim cigne que porta una corona al cap. Alfred, l'arquer del príncep, intenta caçar al cigne i queda convertit en pedra abans de poder disparar.

El cigne desapareix i Sigfrid s'obsessiona amb trobar-ho de nou per demanar-li que alliberi al seu arquer de l'encanteri.

Aviat comprèn que l'autor de l'embruixament no és el misterios cigne sinó que aquest està també encantat, tractant-se realment de la princesa Odette, condemnada pel malvat bruixot Rothbart a ser cigne a la llum del dia al no haver accedit a casar-se amb ell. 

Sigfrid s'enamora d'Odette i tracta per tots els mitjans de trencar l'encanteri casant-se amb ella, però la retorçada filla de Rothbart, Odile, ordeix un intel·ligent pla perquè això no passi mai



Director: Kimio Yabuki
Any d'estrena al Japó: 1981
Any d'estrena a TV3: 1990
Duració: 75 minuts
Música: Piotr Ilitx Txaikovski
Temàtica: Musical, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- La banda sonora va ser composta per Txaikovski i interpretada per l'Orquestra Simfònica de Viena.

- Els esquirols, Hans i Margarita, no apareixen en l'obra original però són el complement ideal per a introduir alguns moments còmics al film

- Es va convertir en un títol seleccionat especialment pel Ministeri Nacional d'Educació del Japó per el seu innegable el valor educatiu.


Video




Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Versió original VHS de: TrastoCAT
Muntador: Majó
Qualitat video: Molt bona
Idioma: català
Tamany aproximat film: 1,59 Gb
Resolució: 640x480
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada