dimecres, 5 de desembre del 2018

Pel·lícula OVA Bola de Drac Z - El més fort del món

Argument: Gràcies a les Boles de Drac i el seu assistent el Dr Kochin, el malvat Dr Wheel ha estat alliberat de la seva tomba de gel.

Ara, aquests científics bojos volen dominar el món amb la seva temible biotecnologia ... Només hi ha una pega. El cos del Dr Wheel va morir, i ara el seu cervell està vivint en un pot de vidre! Per això el Dr Wheel busca el cos més sa i fort del món per ser la nova llar del seu magnífic cervell.

Per fer-ho possible el Dr Kochin i els seus guerrers androides segrestaran a Cor Petit i al Mestre Roshi tractant de trobar al lluitador més fort del món. Goku, Gohan i Krillin van a rescatar els seus amics, però els sequaços del Dr Wheel són increïblement forts!

Per empitjorar les coses, sembla que el Dr Wheel no només vol tenir el cos de Goku, sinó que ja controla el de Cor Petit!

Director: Daisuke Nishio
Basat en el manga de: Akira Toriyama
Any d'estrena a Japó: 1990
Any d'estrena a TV3: 1994
Duració: 58 minuts
Temàtica: Humor, Combats, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats



Puntualització
- La pel·lícula pot situar-se just després de la derrota d'en Vegeta a la Terra però abans del viatge a Namek, és a dir, entre els episodis 35 i 38 de Bola de Drac Z ja que en Goku coneix l'Atac d'en Kaito i la Bola Genki.

Video - Trailer




Proveïdor: Dibusjapo (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Godowk
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català / Valencià / Japonès
Tamany aproximat film: 1,13 Gb
Resolució: 1920/1080
Format: MKV

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)
Descarregar pel·lícula Bola de Drac - El més fort del món


3 comentaris: