diumenge, 13 de gener del 2019

Pel·lícula - Grey, Objetiu Digital (Grey Digital Target)

Argument: Situats en un futur llunyà i distòpic, on l'oceà blau s'ha convertit en un desert interminable. Els pocs assentaments humans que sobreviuen a l'hostilitat d'aquest nou món es troben numerats, i cada un d'ells és controlat per súper ordinadors, els quals al seu torn es troben interconnectats a un ordinador central "La Gran Mare".

Dins de les ciutats els individus tenen vides sòrdides, i l'únic mètode per deslligar-se de la seva desgraciada vida consisteix a enlistarse en les tropes de la ciutat i tractar d'ascendir en l'estricte i inflexible sistema de rangs creat per la "Gran Mare". Sota aquest sistema els soldats són catalogats en rangs que van de la "F", com el més baix, fins arribar a la "A", la qual cosa significa convertir-se en ciutadà i obtenir una vida amb privilegis abans impensats.

Però la tasca no és senzilla, només un reduït 3% dels humans ho aconsegueix, i és que no estem davant d'un sistema de rangs comú. Per poder ascendir cal obtenir crèdits, i per a això cal matar, matar tants enemics com sigui possible en cada missió.

Un dels millors es en Grey, però segons va ascendint de rang es comença a plantejar si realment val la pena lluitar i matar per aquest objectiu...

Director: Satoshi Dezaki
Basat en el manga de: Yoshihisa Tagami
Any d'estrena a Japó: 1986
Any d'estrena a TV3: 1996
Duració: 75 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: +16

Puntualització
- Anime basat en un manga de ciència ficció creat per Yoshihisa Tagami que es va publicar als anys vuitanta.

Video




Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Molt bona
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 1,11 Gb
Resolució: 1280x720
Format: MP4

Enllaços externs:


Opció 1 (Lcrypt)

Opció 2 (Sfking)

3 comentaris: