dimecres, 9 de gener de 2019

Adults - Futari Ecchi 1/3 (Subtitulat)

Argument: Yura i Makoto Onoda són una parella de recent casats d'un matrimoni acordat per les seves famílies, però cap d'ells té experiència sexual ja que tots dos són verges.

Ells estan disposats a millorar la seva vida sexual i tot i que els seus coneixements sexuals són cada vegada més gran, els moments compromessos són freqüents per a la jove i innocent parella.

Makoto és un jove de 25 anys fabricant de cosmètics i que es mostra molt crític de les seves habilitats sexuals per la seva inexperiència i el seu gran problema d'ejaculació precoç. Abans de casar-se amb Yura només tenia fantasies sexuals amb pràcticament qualsevol noia bonica del seu entorn. No obstant això, després del seu matrimoni, es torna l'objecte de desig d'una gran quantitat de noies.

Yura també de 25 anys, és carinyosa i una gran fanàtica de les pel·lícules de terror de zombis. Per desgracia és molt ingènua en qüestions sexuals i massa tímida per provar alguna cosa nova per si mateixa. Tot i això està decidida a superar les seves limitacions i ser una millor esposa per Makoto. Ella és molt guapa i és l'objecte de desig per part de molts homes.


Director: Tetsuro Amino
Basat en el manga de: Katsu Aki
Any d'estrena a Japó: 2014
Duració: 30 minuts
Temàtica: Humor, Eròtic
Edat recomanada: +16 anys (Anime amb alt contingut sensual i nus integrals)
Sèries semblants: "Green Green"

Puntualització
- Tant el manga com l'anime van ser re-anomenats a molts països com "Manga Love Story" o "Yura y Makoto".

- El títol Futari Ecchi (perversió de dues persones) és un joc de paraules amb el terme japonès hitori ecchi (perversió d'una persona), que es refereix a la masturbació.

El manga combina elements pornogràfics amb els fets i estadístiques informatives, mentre que els OVA's es centren en l'historia i només té elements sensuals.

Encara que la majoria dels primers volums del manga i els OVA's se centren en la relació de Makoto i Yura, en els últims capítols s'enfoquen en el desenvolupament de l'amor d'altres personatges i les seves vides sexuals per cobrir més temas sexuals.

- Yura té el do de fer amistat amb la majoria de les dones a les que potser hauria de considerar les seves rivals per l'amor d'en Makoto

- Es compon d'una saga de tres OVA's creats el 2014. (hi ha un altre edició de quatre OVA's creats el 2002)


Video
Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Japonès
Subtitols: Català
Tamany aproximat film: 124 Mb
Resolució: 864x480
Format: MKV

Enllaços externs:


Descarregar Futari Ecchi OVA 1


5 comentaris:

  1. Ha caigut l'arxiu, es pot repujar? gràcies!

    ResponElimina
  2. Aixi com les altres parts...també han caigut...

    ResponElimina
  3. bonanit, pots tornar a pujar els enllaços, siusplau. Enorabona per la pàgina, esta superbé! Moltes gràcies

    ResponElimina