diumenge, 9 de juny del 2019

La Reina del Mil·lenni (Queen Millennia)

Argument: En un univers ambientat en l'any 1999, el professor Amamori des del seu propi observatori de Tòquio, ha descobert un desè planeta del Sistema Solar, el seu nom: La-Metall.

També observa, que el planeta La-Metall té una gran òrbita excèntrica i s'adona que acabarà amb una col·lisió amb la Terra, calculant que l'impacte succeiria el 9 de setembre de 1999.

Tot i que el dany que rebria el planeta la-Metall seria mínim, la Terra seria destruïda. Posteriorment, descobreixen que el planeta La-Metall esta habitat per una espècie d'humanoides que són governats per una misteriosa reina, qui planteja segrestar un gran nombre d'éssers humans abans de la destrucció de la Terra i esclavitzar-los amb ajuda de la seva filla, la princesa Yayoi Yukino.

No obstant això, Yayoi Yukino ha estat vivint durant algun temps a la Terra, amb la intenció d'establir aquí una colònia propia del seu planeta natal, i per això, comença a qüestionar els plans de destrucció de la seva mare.

Director: Masayuki Akihi
Basat en el Manga de: Leiji Matsumoto
Any d'estrena a Japó: 1982
Any d'estrena a TV3: 1995
Duració: 121 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat: +12


Puntualització
- Com tots els treballs de Leiji Matsumoto, el seu major atractiu rau en la complexitat dels seus personatges, tant en el manga com en l'anime.

- Després del final de la sèrie, "La princesa del mil·lenni" el 1983, es decideix adaptar l'obra a una pel·lícula de 120 minuts (En aquesta versió, s'explicaria la mateixa història, però amb diversos canvis substancials)

- Els fets de Queen Millennia tenen lloc en l'any 1999, mentre que la història del Capità Harlock (del mateix autor) és del segle XXIII.

- Leiji Matsumoto es va inspirar en el conte Tradicional "Kaguya Hime no monogatari" (La princesa de la Lluna) per crear aquesta obra.

- La banda sonora de la pel·lícula va ser escrita i interpretada per Kitaro, mentre que els crèdits de les cançons els va realitzar Dara Sedaka

Video




Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Àudio VHS: Molt bo
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 1,29 Gb
Resolució: 1280x720
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)
Descarregar pel·lícula - La Reina del Mil·lenni


2 comentaris: