dimecres, 26 de juny del 2019

Live Action - Dragonball Evolution

Argument: Goku és un noi diferent a la resta, posseeix un gran poder ocult i un misteriós passat, aquest viu una vida tranquil·la a la muntanya amb el seu avi adoptiu i mestre, Gohan.

Però tot canvia quan apareix el malvat Cor-Petit, el qual ha estat alliberat de la seva presó després de mil·lennis i ara anhela venjar-se de la humanitat amb l'ajuda de les llegendàries boles de drac, que concedeixen qualsevol desig a qui les reuneix.

Després d'una petició del seu avi Gohan al seu llit de mort, Goku inicia un viatge per trobar a Mestre Roshi i reunir les set boles del drac, evitant així que Piccolo obtingui el seu desig de submergir al planeta en el caos.

En el transcurs del viatge, Goku troba a Bulma, una jove intel·lectual que s'unirà a Goku en la recerca de les Boles de Drac, a més d'altres personatges com Yamcha o Chi-Chi que l'ajudaran en la seva aventura.
No obstant això, el que Goku mai hagués imaginat, és que haurà d'afrontar la veritat sobre el seu fosc origen.

Director: James Wong
Basat en el manga de: Akira Toriyama
Any d'estrena a EEUU: 2009
Any d'estrena a Catalunya: 2009
Duració: 90 minuts
Temàtica: Fantasia, Combats, Acció
Edat recomanada: +12
Actors: Justin Chatwin,  Chow Yun-Fat,  Emmy Rossum,  James Marsters,  Joon Park, Eriko Tamura,  Randall Duk Kim,  Jamie Chung,  Ernie Hudson,  Luis Arrieta,

Puntualització
- Aquesta pel·lícula va ser valorada negativament pels fidels fans de Bola de Drac, la majoria de les crítiques d'aquest film són molt negatives.

- En una entrevista després del llançament de la pel·lícula, el director d'aquesta, James Wong, va reconèixer no tenir idea de la història del manga.

- El guionista de la pel·lícula Ben Ramsey, es va disculpar amb els fans de Bola de Drac, admetent que la pel·lícula va ser dolenta per la seva culpa.


Video



Opció 1Opció 2
ProveïdorMajóMecanoscrit
MuntadorMajóPizarrin
Qualitat VideoExcel·lentBona
IdiomaCatalàCatalà, Angles
Pes aprox. film980 Mb1,15 Gb
Resolució1080x608
FormatMKVAVI
Format DescàrregaD.D.Emule
LinkEnllaç Web


1 comentari:

  1. EL ENLLAÇ WEB DE LA PELICULA DRAGON BALL EVOLUTION NO ESTA DISPONIBLE LA DESCARGA D'AQUESTA PELICULA

    ResponElimina