diumenge, 18 d’agost del 2019

Pel·lícula - Evangelion 3.33

Argument: Ens trobem davant d'un aparent salt temporal, on el protagonista Shinji Ikari desperta d'un llarg somni, davant la seva sorpresa de trobar-se confinat i vigilat per la gent que en el seu dia va col·laborar amb ell a NERV.

La batalla entre Asuka i una altra pilot d'EVA, contra una mena de robot barreja d'EVA i Angel, fa sorgir els dubtes d'en Shinji, el qual només rep el rebuig de tot l'equip.

Totes elles formen part d'ara d'una nova organització, WILLE, una escissió de NERV que comparteix el mateix objectiu d'evitar nous impactes i lluitar contra els àngels, però al qual s'afegeix un més: combatre també als EVAs de NERV.

Un gegantí i aclaparador cúmul de dubtes inunden la ment de Shinji, però aquestes se li han de ser revelades amb el pas dels minuts, començant la seva pròpia tortura psicològica en assabentar-se, que ell és el responsable del conegut com; Tercer Impacte.

Director: Hideaki Anno
Basat en el Manga de:  Yoshiyuki Sadamoto
Any d'estrena a Japó: 2012
Any d'estrena a TV3: 2013
Duració: 96 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció, Robots
Edat recomanada: +14




Puntualització
- La pel·lícula va vendre 771.764 entrades durant el primer cap de setmana, convertint-se en la pel·lícula de 2012 amb més èxit de la taquilla japonesa.


video


Opció 1Opció 2
ProveidorMiquel R.Mecanoscrit
MuntadorBiloffnagercoin
Qualitat VideoExcel·lentMolt bona
IdiomaCatalàCatalà
Pes aprox. film4,37 Gb1,21 Gb
Resolució1920x824  ----
FormatMP4AVI
Format DerscàrregaD.D.Emule
D.D. Caigut
Link (Lcrypt) Enllaç Web


7 comentaris: