diumenge, 25 d’agost del 2019

Pel·lícula - Interstella 5555 (Música film - Karaoke Català & Anglès)

Argument: En un planeta extraterrestre, un grup de música està donant un concert davant d'un auditori de milers de persones, tots extraterrestres de pell blava.

Tot d'una, naus espacials envaeixen el lloc al servei d'una figura fosca vestida amb esmòquing.

Un centenar de soldats sortits de les naus irrompen adormint als presents amb un gas, i capturant als membres de la banda per portar-los a la seva nau i viatjar a la Terra.

Al adonar-se de que el grup ha estat segrestat, Shep, decideix perseguir els segrestadors per un forat de cuc, el qual els porta al planeta Terra (Sofrint un aterratge forçós, i quedant inconscient)

Els quatre segrestats passen per un procés automatitzat que esborra les seves memòries i les substitueix per memòries humanes, se'ls canvia el pigment de pell i el cabell per fer-los semblar humans.

Al final es mostra la ment mestra que està darrere del segrest: Un ambiciós manager musical conegut com Earl de Darkwood.

Director: Kazuhisa Takenouchi
Grup musical: Daft Punk
Estudi d'Animació: Toei Animation
Any d'estrena a Japó: 2003
Duració: 68 minuts
Temàtica: Musical, Ciència Ficció
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- Aquesta pel·lícula és la realització de la banda francesa de música electrònica, Daft Punk.

- Cada cançó del grup es va animar com un episodi en la història del segrest i rescat d'una banda de pop interestel·lar.

- Daft Punk és un duo musical format pels músics francesos Guy-Manuel de Homem-Christo i Thomas Bangalter (Daft Punk va aconseguir una gran popularitat en l'estil house a mitjans de la dècada dels 90')

- La pel·lícula va ser produïda pel mateix duo Daft Punk, juntament amb Toei Animation (comptant amb el dibuixant Leiji Matsumoto com a supervisor gràfic)

- El número 5555 del títol, s'explica perquè si el malvat Darkwood obté 5555 discos d'or tindrà el poder de controlar tot l'univers

- Aquesta pel·lícula va ser presentada durant el 56è Festival de Cannes.

- Les cançons del film són:
  1. One More Time (Un grup de música extaterreste està donant un concert davant de milers de persones)
  2. Aerodynamic (Un centenar de soldats sortits de les naus irrompen capturant als membres de la banda)
  3. Digital Love (S'envia un senyal S.O.S. a un caça espacial pilotat per Shep, el qual pateix d'un aterratge forçós i queda inconscient)
  4. Harder, Better, Faster, Stronger (Per ordre de Darkwood, a els quatre segrestats se'ls esborra les memòries i se'ls canvia el pigment de pell per fer-los semblar humans)
  5. Crescendolls (Darkwood decideix viatjar amb la banda i la discogràfica, i aquesta es converteix en un fenomen mundial coneguts com els Crescendolls)
  6. Nightvision (Els membres de la banda se senten esgotats, no només per la fama, sinó també perquè els fan treballar fins al punt de fer-los gairebé col·lapsar)
  7. Superheroes (Durant un gran concert, Shep arriba d'improvís i salva part de la banda, però arriba tard per salvar la seva estimada Stella, comença una persecució)
  8. High Life (Finalment s'allibera a Stella i l'ajuden a escapar)
  9. Something about us (Stella descobreix a un Shep mal ferit, que en el seu últim alè li confessa el seu amor i abans de morir els revela que els quatre són extraterrestres)
  10. Voyager (La banda decideix enterrar al valent Shep, i després anar a la mansió de Darkwood per esbrinar més del seu segrest)
  11. Veridis Quo (La banda descubreix que Darkwood ha estat segrestant talents extraterrestres per explotar-los en la terra, i fer-li guanyar discos d'or, però són descoberts i volen fer servir a Stella per fer un estrany ritual i obtenir el domini total per a Darkwood. Però el ritual no s'acaba d'efectuar i semblé que Darkwood mor, però la seva essència maligna segueix amb vida)
  12. Short Circuit (Un membre de banda s'infiltra en la discogràfica per obtenir el disc de la seva memòria, però és atrapat pels guàrdies de seguretat, qui en disparar-li un aturdidor elèctric, alliberen la seva veritable identitat extraterrestre)
  13. Face to Face (La notícia és d'impacte mundial, i els científics més destacats de la terra decideixen ajudar a la banda a tornar al seu estat normal. La nau de Shep és reparada i la banda està a punt per tornar al seu planeta natal)
  14. Too Long (Just quan creuen el forat negre, són atacats per l'essència maligna de Darkwood, que és derrotada per l'esperit de Shep. En arribar al seu planeta són rebuts amb ovacions, i Stella mostra una estàtua commemorativa a Shep, mentre mira al cel)
Video



Proveïdor: animaciocat (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Japonès
Subtitols Karaoke: Català / Anglès / Català&Anglès
Tamany aproximat film: 1,93 Gb
Resolució: 1280x720
Format: MKV

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)
Descarregar pel·lícula - Insterstella 5555


1 comentari:

  1. Holaa!! Molt bones!!!
    L'enllaç està caigut :')
    Quan us sigui possible i us vagi bé ja la tornareu a re-pujar!! ;)

    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina