dimecres, 11 de setembre del 2019

SpecialS - Objectiu Terrum

Argument: En un racó de la galàxia, els habitants de cert planeta viuen en pau. Vivint en ciutats sense pol·lució, suren per l'aire, tenen una vida feliç i donen gràcies a la Natura.

Mala és una bonica noia que viu en aquest planeta anomenat Terrum, un lloc on regna la pau i la tolerància.

No obstant això, els últims habitants de la Terra han esgotat els recursos del seu planeta i ara busquen una nova casa. En la seva recerca descobreixen que l'ús d'un "Transmutador" farà de Terrum un planeta habitable per a la població humana, però letal per als propis habitants de Terrum.

En una invasió hostil de Terrum portada a terme pels humans, el pare de Mala, Roven, és segrestat. Amb l'esperança de poder salvar el seu pare, Mala captura i oculta un pilot humà, anomenat Jim, que s'ha estavellat amb la seva nau durant l'atac.

Mentre Mala intenta que Jim recuperi la salut, els dos forgen una amistat i ideen un pla que podria salvar tant a la raça humana, com als habitants de Terrum.

Director: Aristomenis Tsirbas
Any d'estrena a EUA: 2007 / 2009
Duració: 90 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: Totes les edats
Films semblants: Titan A.E.


Puntualtizació
- Es va estrenar el 8 de setembre de 2007, al Festival Internacional de Cinema de Toronto, però va ser llançada als EUA el 2009

VideoOpció 1Opció 2
ProveïdorGola FreMecanoscrit
MuntadorPizarrinHAL9000
Qualitat VideoExcel·lentExcel·lent
IdiomaCatalàCatalà
Pes aprox. film1,12 Gb994 Mb
Resolució720x302720x298
FormatAVIAVI
Format DescàrregaD.D.Emule & D.D.
LinkEnllaç WebCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada