diumenge, 13 d’octubre del 2019

Pel·lícula - Ghost in the Shell 2.0

Argument: A l'any 2029 el planeta es recupera d'una tercera guerra mundial nuclear.

Ara el món no té fronteres a la xarxa; els humans augmentats viuen en entorns virtuals, observats per les forces de l'ordre que són capaços ells mateixos de convertir-se en cybors super potenciats.

L'últim agent secret del futur no és humà, no té cos físic i pot navegar lliurement per les autopistes de la informació, hackejant i manipulant el que sigui quan sigui requerit.

Motoko Kusanagi és la líder d'assalt de la Secció 9, una organització japonesa especialitzada en antiterrorisme i delictes informàtics, liderada per Daisuke Aramaki.

La Secció 9 rep la missió de trobar en Puppet Master (Titellaire), un hacker que entra en els ciborgs i els controla per a tot tipus de crims sense deixar empremtes, entre ells assassinats i terrorisme.

Director: Mamoru Oshii
Basat en el Manga de: Masamune Shirow
Any d'estrena a Japó: 1995
Remasteritzat a versió 2.0: 2008
Any d'estrena a TV3: 2011
Duració: 83 minuts
Temàtica: Ciència Ficció
Edat recomanada: +16



Puntualització
- S'ha de destacar les influències de la pel·lícula Blade Runner (1982) i influències provinents de la mitologia grega i cristiana, de les quals Mamoru Oshii és un gran coneixedor per la seva formació occidental

- L'enregistrament de la banda sonora de Ghost in the Shell es va fer amb un estudi d'alta tecnologia per aconseguir un so superior al llarg de la pel·lícula.

- La pel·lícula ha influenciat a més a una sèrie de prominents cineastes, i per exemple en The Matrix van prendre diversos elements de la pel·lícula, incloent la «pluja digital», inspirada dels crèdits inicials de Ghost in the Shell.


Ghost in the Shell 2.0 constitueix una versió remasteritzada de la pel·lícula de 1995, amb addició d'efectes digitals, canvis de color del disseny gràfic, i algunes animacions en CGI que reemplacen les animacions tradicionals en 2D del film original.

Video


Opció 1Opció 2Opció 3
ProveïdorNostre MangaMecanoscritTotsRucs.cat
MuntadorBilkoffmgomezalPetiso
Qualitat videoImmillorableMolt BonaMolt Bona
IdiomaCatalà, Castellà
Japonès
Català, JaponèsCatalà, Japonès
Tamany aprox. film4,36 Gb834 Mb702 Mb
Resolució1920x1080720x394704x396
FormatMKVAVIAVI
Format DescàrregaD.D.EmuleEmule
Link (Lcrypt)Enllaç WebEnllaç Web
Versió original 1995Enllaç Web 1995


3 comentaris: