divendres, 17 de juliol del 2020

SpecialS - Els Simpson

Argument: Homer i Marge tenen tres fills: Bart és un nen de 10 anys bastant entremaliat que serà font constant de maldecaps per als seus pares, especialment per Marge.

La segueix Lisa, que amb 8 anys és una nena molt aplicada i responsable (tot un oasi a la família Simpson) i una mica asocial per la seva maduresa atípica entre nens de la seva edat que, en moltes ocasions, la portarà a passar-se de llesta.

Finalment, Maggie és el tercer fill de la família, una tranquil·la criatura que només es dedica a mastegar el seu xumet i a estar en braços de la seva mare. Fins ara, només ha parlat una vegada per dir "papi", les seves primeres i fins ara últimes paraules.

A més de la família Simpson, a Springfield es poden trobar personatges tan variats com el seu veí llepafils Ned Flanders, el company de birres d'en Homer, Barney Gumble, o el mateix Moe Szyslak, l'encarregat del bar de la ciutat.


Director: Matt Groening
Capítols: Més de 600 Episodis
Any de la sèrie: 1989 - 2019
Emès per A3: 1995 (català)
Temàtica: Humor, Crítica Social, esbojarrat
Edat recomanda: +12
Sèries semblants: "The Flintstones", "Futurama"


Puntualització
- Els Simpson ha guanyat gran quantitat de premis des de la seva estrena, incloent 31 premis Emmy, 30 premis Annies, i un premi Peabody.

Bart Simpson va ser el protagonista en la majoria dels episodis de les tres primeres temporades, mentre que en les posteriors l'atenció es va centrar en el personatge d'en Homer.

- La indústria dels videojocs es va adaptar ràpidament als personatges i el món de Springfield (Entre els primers jocs publicats es troben l'arcade de l'empresa Konami, The Simpson -1991)

- El 15 de maig de 2008 es va inaugurar a Florida una atracció de simulació anomenada The Simpsons Ride a Universal Studios Orlando i Universal Studios Hollywood.

Video




Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Adrià
Qualitat video: Excel·lent
Àudio VHS: Bona (mag_felix)
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 350 Mb
Resolució: 720x404
Format: MKV

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)
Descarregar Els Simpson - Capítols Diversos
  • Temporada 1 (cap. 1, 7)
  • Temporada 2 (cap. 8, 9, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22)
  • Temporada 3 (cap. 2, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17)
  • Temporada 4 (cap. 3, 4)

3 comentaris: