dissabte, 2 de novembre del 2019

Live Action - Pokémon, Detectiu Pikachu

Pel·lícula live action del món Pokémon, la qual és una adaptació del videojoc i l'Anime del mateix nom.

Argument: En l'univers de Pokémon, Tim Goodman és un ex-entrenador Pokémon, fill del destacat entrenador Pokémon i detectiu Harry Goodman.

Quan el seu pare desapareix en un accident automobilístic, Tim arriba a Ryme City i acabarà per trobar-se amb el Detectiu Pikachu, l'antic company Pokémon d'en Harry.

Tim és capaç d'entendre's amb el Detectiu, i s'uneixen a contracor per trobar al seu pare i descobrir el misteri que envolta a la seva desaparició.

Perseguint pistes a través dels carrers de Ryme City, el duo dinàmic aviat descobreix una trama tortuosa que representa una amenaça per a l'univers Pokémon.


Director: Rob Letterman
Basat en la franquícia de: Satoshi Tajiri
Any d'estrena als EEUU: 2019
Any d'estrena a Catalunya: 2019
Duració: 104 minuts
Temàtica: Humor, Amistat, Aventures
Edat recomanda: Totes les edats



Puntualització
- Al desembre de 2017, Ryan Reynolds va ser triat per fer el paper principal de Pikachu, a través de captura de moviment

- Els efectes visuals de la pel·lícula van ser proporcionats per Moving Picture Company (MPC), Framestore, Image Engine, Rodeo FX i Instinctual VFX.

- El primer tràiler  va ser llançat el 12 de novembre de 2018. Aviat es va convertir en el vídeo de més tendència a YouTube.

- La idea de la parla Pokémon va sorgir d'un concepte inicial per l'Anime de la dècada de 1990, però va ser rebutjada quan el desenvolupador original del joc, no va quedar satisfet amb el concepte.

- The Pokémon Company va llançar una sèrie de cartes col·leccionables amb imatges de la pel·lícula.

- El 15 de març de 2019, es va revelar que Legendary llançarà una novel·la gràfica basada en la pel·lícula.

- A partir del 4 d'agost de 2019, el Detectiu Pikachu va recaudar un total mundial de $ 431.200.000, en front d'un pressupost de producció de $ 150.100.000.

- Al gener d'el 2019, mesos abans del llançament del Detectiu Pikachu, Legendary Entertainment va anunciar que ja s'està desenvolupant una seqüela.

Video



Opció 1Opció 2
ProveïdorMecanoscritTotRucs
MuntadorHAL9000 Godowk
Qualitat VideoImmillorableImmillorable
IdiomaCatalàCatalà
Pes aprox. film6,13 Gb10 Gb
Resolució1920x8043840x1610
FormatMKVAVI
Format DescàrregaD.D.Emule
Enllaç WebEnllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada