dilluns, 23 de desembre del 2019

SpecialS - Sucker Punch

Argument: Arran de la mort de la seva mare i, més tard, de la seva germana en un tràgic incident, la Babydoll, una noia de 20 anys, és internada en una institució per a malalts mentals.

Amb l'objectiu d'ocultar els fets, el seu padrastre suborna en Blue, un dels interns del centre, perquè falsifiqui la firma de la doctora Gorski i li practiquin una lobotomia.

Per suportar la crua realitat del centre, la noia, es crea un món irreal i alhora fantàstic, on ha de trobar amb l'ajuda de les seves companyes, cinc objectes per aconseguir la llibertat.

La realitat alternativa de la Babydoll converteix el manicomi en un bordell, i la recerca dels objectes, en una guerra ambientada en un món futurista.



Director: Zack Snyder
Any d'estrena a EUA: 2011
Any d'estrena a TV3: 2015
Duració: 110 minuts
Temàtica: Fantasia, Acció
Edat recomanada: +16



Puntualització
- La preproducció es va dur a terme a Los Angeles al juny de 2009, després es va traslladar a Vancouver i Toronto, on va durar el rodatge fins al gener de 2010.

- La producció va comptar amb un pressupost de 82 milions de dòlars.

- Abans de l'inici del rodatge les protagonistes van estar entrenant sis hores a el dia, cinc dies a la setmana, en arts marcials, esgrima i coreografia.

- La pel·lícula es va estrenar tant en cinemes convencionals com amb tecnologia IMAX.

- Warner Bros va anunciar que a Sucker Punch s'estrenaria en format 3D. No obstant això, més tard es va anunciar que la pel·lícula no es presentaria en 3D

Video


Opció 1Opció 2
ProveïdorMajóMecanoscrit
MuntadorMajótheprophet
Qualitat VideoExcel·lent Molt bona
IdiomaCatalàCatalà, Anglès
Pes aprox. film1,65 Gb1,17 Gb
Resolució1280x720720x304
FormatMP4AVI
Format DescàrregaD.D.D.D. & Emule
LinkEnllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada