dissabte, 20 de juny del 2020

Subtitulat - Cyclops Shoujo Saipu

Argument: Fuuka és una nena de 14 anys que sent un gran afecte pel seu germà gran, i des de petita tenia decidit que volia casar-se amb ell.

Per això obliga a prometre al seu germà que s'hi casarà quan siguin tots dos més grans. Ell accepta, doncs només veu la seva germana petita com un tap de bassa que no és més que una nena.

Però quan Fuuka entra a la secundària la pubertat li arriba de cop, ara és realment alta, 180 cm, i amb uns grans pits que son l'enveja de l'escola. Això comporta una gran diferencia amb el seu germà que s'ha quedat amb una alçada de 165 cm.

A causa del seu pentinat de la Fuuka, que només revela un dels seus dos ull, per això els seus companys l'anomenen "Saipu", una abreviatura de ciclop.

Ara amb la nova aparença de la seva germana, aquella proposició ja no sembla tan entranyable com abans, i això provoca continuats i absurds moments de confusió i tensió entre els dos germans.

Estudi d'Animació: Shueisha
Basat en el Manga de: Tora-Yasu
Capítols: 12 Episodis
Duració capítol: 2 / 3 minuts 
Any de l'Anime: 2013
Temàtica: Col·legial, Humor
Edat recomanada: +16
Duració total d'animació: 30 minuts


Puntualització
- Fuuka Saitou a causa de la seva alçada de 180 cm i el seu pentinat que només cobreix un dels seus ulls, s'anomena "Saipu" (Ciclop)

- El manga va aparèixer per primera vegada a Weekly Young Jump publicat per Shueisha el 2011


Opció 1
ProveïdorFansubs.cat
MuntadorAnimugen Fansub
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox capítol17 Mb
Resolució1280x720
FormatMKV
Format descàrregaD.D. & On-line
Web originalAniMugen Fansub
Enllaç On-lineCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada