dimarts, 12 de gener del 2021

Subtitulat OVA - One Pound Gospel

Argument: Kosaku Hatanaka és un boxejador professional de 19 anys amb un petit problema: és un golafre irremeiable! Es passa el dia menjant i no fa cas de les dietes, fins i tot quan el seu mànager li prohibeix menjar se les apanya per fer-ho gràcies a el seu enginy, ja que es un noi molt murri. 

La jove germana Àngela, novícia a l'església de barri, es troba a Kosaku que està a punt de desmaiar-se a causa de la fam, sense saber que és el famós boxejador de què tant parla el barri. 

Kosaku s'enamora ipso-facto d'ella, però donada la seva condició de novícia, la germana Àngela no fa cas de les seves insinuacions, però sent la necessitat d'ajudar-lo a mantenir la seva força de voluntat.

En Kosaku té un combat aviat, i el seu mànager ha posat les últimes esperances perquè arribi a fer alguna cosa en el món de la boxa professional, però per això primer ha de aconseguir arribar dins els límits del pes de combat.

Director: Osamu Dezaki
Basat en el Manga de: Rumiko Takahashi
Any d'estrena a Japó: 1988
Duració: 55 minuts
Temàtica: Acció, Boxa, Romanç
Edat recomanada: +14



Puntualització
- Anime basat en el manga que va fer la coneguda l'autora, Rumiko Takahashi, creadora, entre d'altres de: Inuyasha, Ranma, o Maison Ikkoku.

Video

Opció 1
ProveïdorFansubs.cat
Muntador------
Qualitat VideoMolt Bona
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox film916 Mb
Resolució-----
FormatMP4
Format descàrregaD.D.
Visionat en directeOn-line
  
Enllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada