divendres, 10 de setembre del 2021

Pel·lícula - El Gat amb Botes (1969)

Argument: El Gat amb Botes és un gat mosqueter defensor de la justícia, però ha estat condemnat a mort per ajudar a un ratolí. 

En la seva fugida del Clan dels Gats, coneix a en Pere, un jove de bon cor, a què els seus egoistes germans obliguen a anar-se'n de casa per quedar-se amb la seva herència. 

Junts van a la recerca d'aventures. En el seu viatge es troben amb la princesa Rosa, per ordre del rei la princesa ha de casar-se amb l'home més ric i valent del món. 

En Pere, amb l'ajuda del gat amb botes, es presenta a la cort com el Marquès de Carabàs per tal d'aconseguir la seva mà.

Però Belcebú, que també la pretén, veient-se rebutjat la rapta. Per això en Pere, el gat amb botes, i un grup de agraïts ratolins es llancen al rescat de la princesa.


Director: Kimio Yabuki
Basat en la novel·la de: Charles Perrault
Any d'estrena al Japó: 1969
Any d'estrena a TV3: 1991
Duració: 80 minuts
Temàtica: Acció, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- El nom del gat és "Pero", en homenatge a Charles Perrault, l'escriptor de la novel·la que va ser adaptada en aquest film.

- El director Kimio Yabuki, també reconegut per les seves realitzacions com "El llac dels signes", va aconseguir amb aquest film un dels més extraordinaris èxits de Toei Animation.


- En aquesta pel·lícula també va participar Hayao Miyazaki.

- L'èxit de la pel·lícula va ser tal, que el seu personatge principal va esdevenir la imatge corporativa de la prestigiosa companyia d'anime Toei Animation.

Video






Proveïdor: GolaFre (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Xerinola17 (TotsRucs)
Qualitat video: Excel·lent
Àudio VHS: Bona
Idioma: Català, Castellà, Latino, Japonès
Pes aproximat film: 8,19 Gb
Resolució: 1920x804
Format: MKV




Opció 1 (Lcrypt)


1 comentari: