divendres, 8 d’abril del 2022

RUN=DIM

Argument: Una organització militar privada del Japó i el conglomerat d'ultramar "Green Frontier" van entrar en un estat de batalla que va implicar tota la nació per l'hegemonia del projecte de desenvolupament espacial. 

L'arma utilitzada era un robot anomenat RB, que era operat per nens i nenes millorats artificialment. 

El personatge principal, "Kazuto Moriguchi", ara controla l'RB i s'enfronta en la batalla. 

Però està decebut per la nova direcció superior que l'ha abandonat, decideix exiliar-se a l'organització hostil "Green Frontier". 

A partir d'aquesta part de la història, s'enfrontarà als teus antics amics, però ara com a el seu gran enemic.Estudi d'Animació:
 Idea Factory 
Capítols: 13 Episodis
Any de l'Anime: 2001
Emès a TV3: 2002
Temàtica: Aventures, Ciència Ficció
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- Es tracta d'una animació 3DCG de llarga durada, que era poc freqüent per l'època.

- Existeix el videojoc "THE MECH SMITH RUN = DIM" per a PlayStation 2.

Video

Proveïdor: Somelanime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Baixa
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 150 / 350 Mb
Resolució: 480x360
Format: MP4

Opció 1 (Sfking CNL2)

Opció 2 (Sfking CNL2)
Descarregar Run = Dim - episodis 01 al 04 + episodi 13
Aquí enllaços individuals per copiar en un programa de descàrregues

https://safelinking.net/f5GCjFt https://safelinking.net/irPHQXQ https://safelinking.net/7q4dANm https://safelinking.net/KU1HhZf https://safelinking.net/Sw2fXCf8 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
  Respostes
  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

   Elimina
  2. El responsable de penjar aquests videos sóc jo (somelanime només em facilita l'espai a Mega), i ho vaig fer perquè el teu canal "Nostàlgia" fa temps que va desapareixer (al menys així era en el passat) i per tant no és pot aconseguir aquesta sèrie enlloc. De totes formes no tinc problema en eliminar aquest post si així ho prefereixes (ja que jo no guanyo res en compartir aquests videos, ho faig per la comunitat) De fet el conserva el logo de la careta d'entrada precisament és per no oblidar que qui va conservar aquests àudios vas ser tu. I també recordar que l'objectiu final seria recuperar tota la sèrie.
   Però repeteixo que no tinc problema si prefereixes que esborri el post, de fet volia posar-me amb contacte amb tu abans de pujar-ho però després de tant de temps vaig perdre el mail.

   Elimina
  3. No tinc cap problema en deixar que altres repugin el material que en el seu dia vaig tenir penjat però, entén-me, toca molt els nassos que no reconeguin la feina que vas fer en el seu dia, i l'únic que demano és una citació de la fon original. No ho dic per tu, ho dic en general, per tots els problemes que he tingut amb certs energumens de AL. Compartir i fer arribar sèries perdudes com aquesta és i serà sempre un dels meus objectius (encara que hagi de ser des de l'ombra). Entenc i accepto que lo de deixar la careta hagi estat una forma d'homenatge i no de deixadesa com em pensava al principi. Si vols esborro el comentari. Salutacions!

   Elimina
 2. Aquí està l'audio dels episodis, si trobeu una font de vídeo podeu acabar la serie: https://disk.yandex.com/d/YM0WUL0QvA3yVQ

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres, moltes gràcies! tot i que no hi ha imatge es podria remasteritzar (tot i que és més lent) però per desgracia una part els àudios japonès i català estan en la mateixa pista, i no veig manera de separar-los.
   De totes formes m'ho mirare i veure si és pot recuperar tota la sèrie! :-)

   Elimina
  2. Está en mono una pista a l'esquerra, l'altra a la dreta.

   Elimina
  3. Ok, doncs després ho poso a l'editor de video i ho separo.

   Elimina