divendres, 23 de juny de 2023

Subtitulat - B Gata H Kei

Argument: La Yamada és una noia de 15 anys molt bonica que només té una cosa al cap; Arribar a tenir cent companys sexuals en el nou institut. 

Decideix perdre la virginitat, però malgrat que són molts els nois que voldrien estar amb ella, creu que seria vergonyós que un noi amb experiència s'adonés que ella encara és verge. 

Un dia ensopega amb en Takashi Kosuda, un noi molt normal, que als ulls de la Yamada és perfecte per començar la seva gran meta. 

Resulta que en Kosuda s'asseu just al seu costat, encara que ella ni se n'havia adonat, doncs el noi no crida gens l'atenció a l'escola. 

Després de diversos intents maldestres d'incitar-lo a tenir sexe, la Yamada va aprenent que abans de copular primer haurà d'anar pas a pas. 

Amb el temps la Yamada sembla calmar una mica les seves hormones, i amb tantes insinuacions sembla que en Kosuda comença a interessar-se.Estudi d'Animació: Hal Film Maker
Basat en el Manga de: Yōko Sanri
Capítols: 12 Episodis
Any de l'Anime: 2010
Temàtica: Col·légials, Eròtic, Humor
Edat recomanada: +16


Puntualtizació:
- Es va llicenciar la sèrie en anglès amb el títol: Yamada's First Time: B Gata H Kei.

- El 2010 l'equip d'animació de la sèrie va denunciar a la policia diverses cartes amenaçadores pel contingut de l'anime.

- El tema d'obertura de la sèrie va ser interpretat per Yukari Tamura.

VideoProveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: roberto_ww
Traductor: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Japonès
Subtítols: Català
Pes aprox. capítol: 600 Mb
Resolució: 1920/1080
Format: MKV
Opció 1 (Lcrypt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada