divendres, 5 de maig del 2023

Live Action - 20th Century Boys (Nijusseiki Shōnen)

Argument: Kenji Endō viu amb la seva mare i amb la Kanna, la filla de la seva germana, la qual la va deixar a càrrec seu abans de desaparèixer.

Kenji assisteix al funeral d'un antic amic de la seva infantesa, en Donkey. En reunir-se amb els seus excompanys d'escola no tarda a relacionar la mort amb tot el seguit d'estranyes morts al voltant dels quals sempre hi apareix un símbol, un símbol que el mateix Kenji i els seus amics van crear de petits com a part d'un joc en què planejaven la fi del món, que ara semblava fer-se realitat per una secta liderada per un enigmàtic individu.

Kenji i els seus amics van jurar defensar la pau i la justícia en el món quan aquest es veiés amenaçat per una organització malvada.

Això no obstant, tots ells van veient com cada una de les catàstrofes que havien predit es van fent realitat, fins i tot la més temuda: la "Nit Sagnant de l'any 2000", en la que perillarà el planeta sencer.

Director:
 Yukihiko Tsutsumi
Basat en el manga de: Naoki Urasawa
Any d'estrena a Japó: 2008 / 2009
Any d'estrena a Catalunya: 2013
Duració: 135 minuts x 3
Temàtica: Thriller, Acció
Edat recomanada: +16

Puntualització:
- Va guanyar el Premi Kōdansha al millor manga l'any 2001.

- Va guanyar  Premi de manga Shogakukan el 2003.

- 20th Century Boys ha estat adaptada en tres llargmetratges dirigits per Yukihiko Tsutsumi, en el projecte han participat fins a 300 persones.

Video






Proveïdor: Recopilacionanime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Petiso
Qualitat video: Bona
Idioma: Català
Pes aprox capítol: 1,5 Gb
Resolució: 704x388
Format: AVI




Opció 1 (Lcrypt)

3 comentaris: