dimecres, 23 d’agost de 2017

El Capità Harlock

Argument: L'any 2977 la humanitat ha caigut en l'apatia i la autocomplacència, les vides de les persones resulten buides i insubstancials però ningú sembla voler fer res per canviar les coses; el mateix Govern Global de la Terra és ineficaç.

El Capità Harlock i la seva tripulació, a bord de la nau espacial Arcadia són considerats elements subversius per aquest govern, ja que sovint assalten les seves naus per a abastir-se de provisions.

Un dia, un misteriós meteorit esfèric amb unes estranyes inscripcions impacta contra el planeta. El Professor Daiba investiga l'estrany artefacte, i descobreix que és una balisa creada per guiar una raça extraterrestre cap a la Terra amb el propòsit de conquerir-la.

El Professor intenta informar del perill al govern, aquest no es prenen seriosament les seves advertències i poc després el Professor és assassinat per una misteriosa dona.


El Capità Harlock i la seva tripulació decideixen lluitar contra els invasors: una raça de dones guerreres d'origen vegetal anomenada Mazoni, provinent de l'altre extrem de l'Univers, que en un passat remot havia dominat la Terra; després de la destrucció del seu planeta natal, ara tornen per reclamar-la novament, liderades per la Reina Raflesia.

  • Autor Manga: Leiji Matsumoto
  • Capitols:  42 episodis
  • Any de l'anime:     1978
  • Emès TV3:             1985
  • Temàtica:   Ciència Ficció, Acció
  • Edat recomanada: +12
  • Sèries semblants: "Queen Emeraldas", "Trigun", "Harlock Saga"


Puntualització
Sèrie mítica dels anys 80 de gran exit a TV3 

Video


Proveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Calitat video: Bona
Tamany aproximat capítol: 180 Mb
Format: Avi

Enllaços externs:

Cap comentari:

Publica un comentari