dimecres, 23 d’agost del 2017

El Capità Harlock

Argument: L'any 2977 la humanitat ha caigut en l'apatia i la autocomplacència, les vides de les persones resulten buides i insubstancials però ningú sembla voler fer res per canviar les coses; el mateix Govern Global de la Terra és ineficaç.

El Capità Harlock i la seva tripulació, a bord de la nau espacial Arcadia són considerats elements subversius per aquest govern, ja que sovint assalten les seves naus per a abastir-se de provisions.

Un dia, un misteriós meteorit esfèric amb unes estranyes inscripcions impacta contra el planeta. El Professor Daiba investiga l'estrany artefacte, i descobreix que és una balisa creada per guiar una raça extraterrestre cap a la Terra amb el propòsit de conquerir-la.

El Professor intenta informar del perill al govern, aquest no es prenen seriosament les seves advertències i poc després el Professor és assassinat per una misteriosa dona.

El Capità Harlock i la seva tripulació decideixen lluitar contra els invasors: una raça de dones guerreres d'origen vegetal anomenada Mazoni, provinent de l'altre extrem de l'Univers, que en un passat remot havia dominat la Terra; després de la destrucció del seu planeta natal, ara tornen per reclamar-la novament, liderades per la Reina Raflesia.

Autor Manga: Leiji Matsumoto
Capitols:  42 episodis
Any de l'anime: 1978 / 1979
Emès TV3: 1985
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: "Queen Emeraldas", "Trigun", "Harlock Saga"


Puntualització
- A Catalunya la sèrie va ser emesa per primer cop a TV3 el 4 de juliol de 1985, amb un gran exit.

- La nau Arcàdia assumia protagonisme propi a l'Anime, actuant de vegades amb voluntat pròpia i no obeint les indicacions que li donen, salvant així els seus tripulants del seu propi desastre.

- El disseny original de la nau és sens dubte un dels més encertats de la història del manga japonès, no havent envellit gens en els més de trenta anys que han passat des de la seva concepció, i essent una icona al seu pais d'origen.

Video


Proveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat Video: Molt Bona
Idioma: Català
Pes aprox. capítol: 180 Mb
Resolució: 640x480
Format: Avi




Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)

Opció 2 (Sfking - arxiu comprimit)

4 comentaris:

  1. Els enllaços tornen ha estar caiguts

    ResponElimina
  2. Jo diria que té més semblança amb Tengen Toppa Gurren Lagann "que no tenen res a veure a part de l'estetica de la part final de TTGR" que no pas amb Trigun.

    ResponElimina