dijous, 29 de novembre del 2018

Conan, el noi del futur (Mirai Shōnen Konan)

Argument: L'any 2008 hi va haver la Tercera Guerra Mundial, on la mala utilització de l'Energia Solar va comportar un apocalipsi planetari.

Uns 20 anys després en Conan el nostre protagoniste coneix la Lana, que a les poques hores es segrestada per una organització coneguda com "Indústria"

En Lepka, amo i senyor d'Indústria vol obtenir l'Energia Solar per dominar el món, però només hi ha una persona que la sap obtenir, el Doctor Rao!
En Lepka farà el que sigui, i utilitzarà la Lana, néta del Dr Rao, per tal que el científic reveli el seu secret. 

Però en Conan, protagonista i amic de la Lana, junt amb el seus amics Jimsy i el Capità Dyce, faran mans i mànigues per tal que en Lepka no obtingui els seus objectius, i d'aquesta manera la pau regni a la Terra.




Director d'animació: Hayao Miyazaki
Basat en la novel·la de: Alexander Key
Capítols: 26 Episodis
Any de l'anime: 1978
Emès a TV3: 1991
Temàtica: Ciència Ficció, Acció, Amistat
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Tom Sawyer"

Puntualització
Sèrie inspirada en la novel·la "The Incredible Tide" d'Alexander Key, publicada el 1970 per Westminster Press.

- Aquesta va ser la primera sèrie dirigida per Hayao Miyazaki i la que li va atorgar crèdit per seguir endavant amb la seva carrera com a director i productor de sèries i pel·lícules animades.


Video



Proveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat Video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 200 Mb
Format:  MP4

Enllaços externs:  




Opció 1 (Lcrypt)
Descarregar Conan el noi del futur - episodis 01 al 26

21 comentaris:

  1. Ooh, moltíssimes gràcies Falcoblau, he pensat moltes vegades que m'agradaria tornar a veure aquesta sèrie i el capità Harlock, ha estat una gran troballa, i molt professional, segur que t'ha portat molta feina, de veritat, moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Bones, disculpa els enllaços estan fora de linea els dos.

    ResponElimina
  3. Val, avere si es aquesta serie o la de Dragon Quest Fly, que me porta molts records de petit de mirar-la crec que els dissabtes per club super 3 o el canal 33, se hem mesclen coses i no se ven be pero tota la vida hi havia pensat, i també sortia un mar amb meduses tipo atlantida, i lo del avi i les muntanyes que crec que podria ser la del fly, moltes gracies!! salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Personalment també em portan molts records, però per a mi Fly va ser una gran decepció, doncs venia amb el cartell d'Akira Toriyama i no va cumplir les meves expectetives. A diferencia d'aquest Conan del que no m'esperava pas res i em va agradar moltissim (Molts anys després vaig descubrir que era una obra del gran "Miyazaki")

      Elimina
  4. Jo personalment no he profunditzat mai tant amb el manga o anime, ni tinc molt coneixement, bola de drac, akira, one peace, dr slump i poc mes, lo que hi ha imatges de records que hem venen al cap i sempre e volgut tornales a reviure, i ja et dic nose si es Conan, Fly o una altra o tinc un cacau mental i es una mescla de varies, per aixo estat mirant tots els que tens i crec que aquest dos podrien ser o sino una part. Pero bueno des de el confinament que me tornat aficionar als videojocs i ara de nou a la part del anime que no coneixia tant i apart me descarregat moltes mes series.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs actualment hi ha força pel·lícules modernes d'Anime en català força interessant, com els films "Your Name", "el nen i la bèstia" o "Vull menjar-me el teu pàncrees" (que pots trobar en aquesta mateixa web) en quan a sèries no hi ha gran cosa actual perquè TV3 quasi no dobla res (tret del detectiu conan) però per exemple hi ha alguna sèrie que em van sorprendre com "Planetes" o "Monster".

      Elimina
  5. Hola, que tal. Amb l'enllaç que redirigeix a JDownloader em diu Invalid download directory. Alguna ajuda per poder-me-la descarregar? Fa molt de temps que la cerco sencera i no hi ha manera. Gràcies!

    ResponElimina
  6. A mi el JDownloader em diu "bandwidth Limit Exceeded". No he usat mai aquest programa, sóc de bittorrent... què puc fer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No has de fer res... simplement esperar unes 8 hores i automaticament tonar a descarregar sense problemes, el "limit exceeded" és que has descarregat massa en un sol dia.

      Elimina
    2. No, que va, m'he estat uns quants dies expressament sense baixar res i no hi ha manera...

      Elimina
    3. Pots reinstalar JDownloader des de zero, o si tampoc funciona sempre pots intentar fer servir el programa de descarregues "MiPony", a molta gent amb el mateix problema els hi ha solventat.

      Elimina
    4. Gràcies per respondre, ho he intentat de nou amb el JDownloader des d'un altre ordinador i també amb el MiPony... Algú no vol que vegi aquesta sèrie TT_TT

      Elimina
    5. Doncs si amb un altre ordinador no has pogut.... l'únic que se m'acudeix es que el problema està en el teu navegador que deu estar capat per la teva companyia d'internet, et recomano que et baixis algún navegador portable (així t'estalvies instal·lar-ho) com "Opera" que hi inclou un sistema VPN.
      Això fa que tinguis accès lliure a tot internet sense cap control:
      https://www.youtube.com/watch?v=sflKZPTcaFY

      Elimina
  7. el problema es que els que fem servi mega gratuit no podem fer descarges mes grans de 3gb, a veure si podeu fer en varis arxius gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que he pogut saber, sembla que Mega ha reduït el límit de Gigues que es poden descarregar a la versió gratuïta.
      Com comprendràs les decisions de Mega estan fora de control de Trobanime.
      Com a solució sembla que es pot enganyar a Jdownloader:
      https://www.tochomorocho.net/2018/02/como-quitar-eliminar-el-limite-de-mega-en-jdownloader-2.html

      Elimina
  8. Benvolgut Falcoblau. Fa temps que apareix el missatge 509 Bandwidth Limit Exceeded. Ho provat en diferents PCS, posant VPN, reinstalant el programa... el link no sé si s'ha caigut. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El link no està caigut (com a mínim l'opció 1) et recomano que ho intentis amb un altre navegador, i si tampoc, doncs amb el programa de descarregues MiPony

      Elimina
    2. Mateix problema aquí. Caigut potser no està, però l'accés està limitat

      Elimina