diumenge, 3 de setembre del 2017

Oh! My Goddess (Aa! Megami-sama)

Argument: Keiichi Morisato és un estudiant universitari aficionat a les motocicletes. Un dia en Keiichi truca per intentar encarregar menjar a domicili i finalment la bella deessa Belldandy apareix a través del mirall, oferint-li un desig. 

Com el no entén que està passant, Keiichi desitja que Belldandy (a la qual troba molt atractiva) romangui amb ell per sempre, i el seu desig és immediatament concedit. 

Com a conseqüència, Keiichi qui vivia en un exclusiu dormitori per a homes de la universitat, és expulsat de l'immoble i es veu forçat a buscar una nova llar, el qual aconsegueix en un temple budista que fou abandonat després que el monjo que vivia allà s'anés a l'Índia a pelegrinar.

La cosa es complica encara més quan les germanes de Belldandy, Urd i Skuld, es muden amb ells, portant-los moltíssims més problemes.


Autor Manga: Kōsuke Fujishima
Capítols: 5 Episodis
Any de l'anime: 1993
Temàtica: Fantasia, Mitologia, Col.legials, Humor
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: Love Hina, I me my! Strawberry eggs


Puntualització
-Aquesta és la primera adaptació del manga Oh! My Goddess, és una vesió molt resumida amb només 5 capítols creats el 1993

-Hi ha una segona adaptació de 26 capítols creada el 2005 però que mai ha estat traduïda al català o castellà, a més aquesta te una continuació de 25 episodis anomenada "Oh! My Goddess: Everyone Has Wings"

video


Proveïdor: Telemakko (subministrador aliè a la web Trobanime)
Qualitat Video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 200/300 Mb
Format:  MP4

Enllaços externs:  




Opció 1 (Lcrypt)

4 comentaris:

  1. Hola! Wls enllaçosa estan caiguts :( Podrieu repujar-los? Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Repujats, amb dues opcions disponibles... actualitza la pagina!

      Elimina
  2. Moooltes gràcies!! La veritat que millor LCrypt perquè amb l'altre ho fas 5 i 6 vegades bé i et diu que no i es fa etern jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res!
      No sé que passa amb SubeDLC que des de fa uns mesos no funciona correctament (Lcrypt és més rapit i còmode, però SubeDLC és més segur i els links acostumen a durar més temps actius)

      Elimina