diumenge, 3 de setembre de 2017

Planetes

Argument: És l'any 2075, en un món en el qual viatjar entre la Terra, les Estacions Espacials i la Lluna, s'ha convertit en una cosa normal.

Hachimaki (Hoshino Hachirouta) és un simple empleat. Treballa en una estació espacial recollint escombraries. No obstant això, somia amb posseir la seva pròpia nau espacial algun dia. I així passa els dies recollint escombraries amb els seus companys Yuri, Fee. Ja és el seu quart any en aquest treball i aviat complirà 25 anys, és per això que comença a pensar en el seu futur.

Cert dia apareix una nova empleada "Ai Tanabe". Inicialment tindrà una relació d'antipatia amb en Hachimaki, amb el qual no està d'acord en res, però al final succeirà tot el contrari, quan en Hachimaki s'adona que cada un té un gran afecte per l'altre.

En aquest futur l'ésser humà ha colonitzat la Lluna i ha arribat fins a Mart, a causa d'això existeix una organització terrorista anomenada “Front de defensa espacial” que s'oposa al fet que l'ésser humà colonitzi i contamini altres planetes.

Autor Manga: Makoto Yukimura
Capítols: 26 Episodis
Any de l'anime: 2003 / 2004
Temàtica: Ciència Ficció, Humor, Acció
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: DNA²

Puntualització
- "Anime News Newtwork" explica que "la sèrie va iniciar enfocada més als aspectes tècnics de la vida a l'espai, però poc a poc es va començar a veure una trama més centrada en els personatges i les seves relacions 


Video


Proveïdor: Telemakko (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Tamany aproximat capítol: 250 Mb
Format: MP4

Enllaços externs: 
Cap comentari:

Publica un comentari