dijous, 21 de gener del 2021

Planetes

Argument: És l'any 2075, en un món en el qual viatjar entre la Terra, les Estacions Espacials i la Lluna, s'ha convertit en una cosa normal.

Hachimaki és un simple empleat que treballa en una estació espacial recollint escombraries. No obstant això, somia amb posseir la seva pròpia nau espacial algun dia. 

I així passa els dies recollint escombraries amb els seus companys. Aquest ja és el seu quart any a la feina i aviat complirà 25 anys.

Cert dia apareix una nova empleada "Ai Tanabe", amb la qual inicialment tindrà una clara relació d'antipatia ja que no estan d'acord en res. Però amb el temps l'Hachimaki s'adona que tots dos tenen un gran afecte per l'altre.

En aquest futur l'ésser humà ha colonitzat la Lluna i ha arribat fins a Mart, a causa d'això existeix una organització terrorista anomenada “Front de defensa espacial” que s'oposa al fet que l'ésser humà colonitzi i contamini altres planetes.


Autor Manga:
 Makoto Yukimura
Capítols: 26 Episodis
Any de l'anime: 2003 / 2004
Emès a TV3: 2007
Temàtica: Ciència Ficció, Humor, Acció
Edat recomanada: +12
Sèries semblants: DNA²


Puntualització
- "Anime News Newtwork" explica que "la sèrie va iniciar enfocada més als aspectes tècnics de la vida a l'espai, però poc a poc es va començar a mostrar una trama més centrada en els personatges i les seves relacions.

- L'Anime dóna lloc a realitats com: Naus espacials que no fan soroll pel buit de l'espai, on els astronautes pateixen malalties com enverinament per radiació, debilitament d'ossos i trastorns per l'aïllament en l'espai.

- L'Anime fa un homenatge a diverses fases de la història espacial; com el llançament del coet V-2, l'Sputnik, la gossa Laika o l'Apollo 11.

- Durant la producció de l'Anime, l'Agència Espacial Japonesa (JAXA), va ajudar en la sèrie com a consultora tècnica.

- Tant el manga com l'Anime van ser aclamats per la crítica; en les ressenyes d'ANN, va arribar a definir "Planetes" com el millor anime de ciència ficció del 2005, i en l'apartat de premis van rebre el Seiun Award a la millor sèrie de ficció, en el 2002 i el 2005.

Video


Proveïdor: Telemakko (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 250 Mb
Resolució: 854x480
Format: MP4
   




Opció 1 (Lcrypt - arxiu comprimit)


9 comentaris:

  1. El capitol 5 no funciona, l'he descarregat dos cops a Lcrypt i no va

    ResponElimina
  2. El capítol 5 es pot baixar, però un cop baixat no es pot reproduir (he provat de baixar l'arxiu 2 cops per si s'havia baixat malament, i també he provat de reproduir l'arxiu amb reproductors diferents). L'arxiu deu estar corrupte...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per avisar, repujat en arxiu comprimit!

      Elimina
    2. tens algun enllas utorrent?

      Elimina
    3. el cap 5 continua corrupte...y es el millor de la serie pls le pots repujar?

      Elimina
    4. Certament està corrupte... he de buscar arxiu original a veure si està correcte, de moment no puc pujar l'episodi 5.

      Elimina
    5. merci, cuan puguis. sense problema. mil gracies per les series

      Elimina
    6. Repujat amb episodi 5 solucionat!

      Elimina