dilluns, 16 d’octubre del 2017

Trigun

Argument: Una jaqueta de cuir fins als peus, un cos prim, uns cabells de punta rossos, unes ulleres petites de sol... Aquest és l'aspecte del protagonista de "Trigun"

Vash l'Estampida, el protagonista, és un personatge del llunyà oest que fa de pistoler, guardaespatlles, o del que sigui, per guanyar unes quantes monedes. El segueixen sempre dues noies d'una companyia d'assegurances que intenten controlar-lo perquè no provoqui aldarulls a tot arreu on va i després la seva companyia hagi de pagar tots els desperfectes.

La història se situa en un món desert al més pur estil de l'oest americà, però amb grans tocs de tecnologia i, fins i tot, genètica, ja que el món està ple de mutants i éssers amb grans capacitats especials.
Durant les diverses aventures de Vash, ens trobarem rivals de gran categoria que lluitaran amb ell per derrotar-lo i millorar la seva reputació, ja que el protagonista és un dels millors pistolers d'aquest oest particular.


Autor Manga: Yasuhiro Nightow
Capítols: 26 Episodis
Any de l'anime: 1998
Temàtica: Ciència Ficció, Humor, Acció
Edat recomanda: +14
Sèries semblants: "Dominion Tank Police"

Puntualització
- La història comença pràcticament igual en l'anime que en el manga, però a mesura que avancen es van separant, arribant a tenir l'anime el seu propi final.

video



Proveïdor: Mikk (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol:  210 Mb
Format: AVI

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)


6 comentaris: