dimecres, 3 de gener del 2018

Nana

Argument: Dues noies amb el mateix nom i edat, però que no tenen res en comú; La Nana Komatsu és una noia frívola, enamoradissa i supersticiosa. La Nana Oosaki és una noia solitària, independent i decidida.

Per diverses circumstàncies personals, les seves respectives vides acaben de patir un fort canvi i, gairebé per casualitat, Tòquio unirà les dues joves i entre les dues naixerà una intensa amistat. 

Acabaran compartint pis i, juntes, viuran les seves particulars inquietuds: el seu passat, els seus xicots, com se'n surten vivint, i una passió comuna: els Blast (Black Stones), el grup del qual la Nana Ôsaki n'és la solista principal i del qual la Nana Komatsu n'esdevé seguidora incondicional.

Un dels millors 'shojos' de tots els temps i un dels mangas més exitosos dels últims anys. Un autèntic best-seller internacional que ha suposat tot un fenomen social.


Autor Manga: Ai Yazawa
Capítols: 47 Episodis
Any de l'Anime: 2006 / 2007
Temàtica: Drama, Romanç, Amistat
Edat recomanada: +16
Sèries semblants: ---


Puntalització
-L'Autora Ai Yazawa va deixar el manga "Nana" aturat el 2009, a causa d'una malaltia que l'ha tigut allunyada del seu treball tots aquests anys.

-Ai Yazawa, ha anunciat que té la intenció de finalitzar la seva obra més popular.  L'autora esmenta que tractarà de desenvolupar el seu final a la maxima brevetat, encara que no ha especificat terminis.

Video



Proveïdor: Potipoti (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: alphacen
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 180 Mb
Format: MP4
Opció 1 (Lcrypt)

Opcicó 2 (SubeDLC)
Descarregar episodis 01 al 47



7 comentaris:

  1. Hola.
    M'estic descarregant els capitols, però hi ha alguns que no es descarreguen, posa que s'ha excedit el temps d'espera. Podries donar-me algun consell?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et recomano que esborris els enllaços que no es descarreguin, i que els tornis a pujar al cap d'unes hores.... si tampoc funciona, et recomano que facis servir un altre navegador o pots provar-ho amb el programa per descarregar "MiPony".

      Elimina