dimarts, 28 d’agost del 2018

Pel·lícula Detectiu Conan - Atrapat als seus ulls

Argument: Es van succeint nous homicidis en sèrie d'oficials de policia, dos d'aquests oficials  assassinats han aparegut morts sobre els seus propis quaderns de policia.
Un d'aquests oficials de policia és assassinat davant de la Lliga Juvenil de Detectius i per tant els nens són testimonis importants per la policia.

Conan s'encarrega d'aquest cas al costat de Kogoro, tots dos intenten aconseguir detalls preguntant a l'inspector de policia, però aquest, que sempre ha col·laborat, en està ocasionant defuig explicar res sobre el cas i acaba dient: "no cal que ho sàpiga" (aquesta frase es molt coneguda entre les forces de la policia perquè s'utilitza sempre que en un cas estan embolicats personal de la policia).

Davant la impossibilitat d'obtenir informació del Departament Metropolità de la Policia, Conan sospita que estar al darrere d'una organització...


Director: Kanetsugu Kodama
Basat en el manga de: Gosho Aoyama
Any d'estrena a Japó: 2000
Any d'estrena a TV3: 2009
Duració: 100 minuts
Temàtica: Humor, Col·legials, Misteri
Edat recomanada: Totes les edats



Puntualització
- En el film es revela com Kogoro li va declarar els seus sentiments a l'Eri.

- Es mostra Tropical Land, el parc d'atraccions on Shinichi va ser encongit pels Homes de Negre. La Ran també recorda alguns fets ocorreguts aquell dia.


Video



Proveïdor: Tabletaanime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: català
Tamany aproximat film: 2,90 Gb
Resolució: 1280x720
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)


2 comentaris: