dissabte, 8 de setembre del 2018

Pel·lícula - Murmuris del Cor (Mimi wo sumaseba)

Argument: La Shizuku és una adolescent aficionada a la lectura, que ha planejat passar les seves vacances d'estiu llegint a la biblioteca i traduint cançons estrangeres.

Però, per sorpresa seva, els seus plans fan un gir inesperat quan descobreix que les fitxes dels llibres que agafa de la biblioteca tenen totes un mateix nom: Seiji Amasawa.

Un dia, al tren, la Shizuku es troba amb un gat misteriós que la porta a la botiga on en Seiji treballa com a aprenent de luthier (repara instruments de corda)

En Seiji és un noi que assisteix al mateix insitut que la Shizuku. Tot i ser un adolescent es tracta d'un experimentat violinista que somia amb ser un lutier.

Al igual que la Shizuku, també es un gran amant de la lectura i explica a la Shizuku que el seu somni és portar el seu art a Itàlia.



Director: Yoshifumi Kondo
Basat en el manga de: Aoi Hiiragi
Any d'estrena a Japó: 1995
Any d'estrena a TV3: 2012
Duració: 111 minuts
Temàtica: Humor, Fantasia, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats



Puntualització
- Mumuris del cor està basada en un manga d'Aoi Hiiragi titulat Sumaseba.

- Murmuris del cor va ser la primera pel·lícula d'Studio Ghibli en ser dirigida per algú altre que no fos ni Hayao Miyazaki ni Isao Takayata (els cofundadors de l'estudi)

- Durant el transcurs de la pel·lícula, la Shizuku escriu una novel·la basada en el Baró Humbert von Gikkingen, una figureta alemanya en forma de gat. Aquesta va ser tan popular entre els fans que l'estudi Ghibli va decidir fer una altra pel·lícula basada només en aquest personatge. La pel·lícula va ser estrenada el 2002 i titulada com "La Haru al regne dels gats"

Video



Proveïdor: Ventafocscat (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: HoT.FuN
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català, Castellà, Japonès
Subtitols: Català Forçats, Castellà Forçats
Tamany aproximat film: 2,44 Gb
Resolució: 1920x1040
Format: MKV

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)


2 comentaris: