diumenge, 25 de novembre del 2018

Pel·lícula - Gisaku

La primera pel·lícula produïda a Catalunya i emmarcada en el gènere japonès de l'Anime.

Argument: En algun lloc de la península ibèrica un samurai espera pacient per complir una missió que, en el passat, li va ser encomanada: "protegir la Clau d'Izanagi del mal".

La Clau, formada per poderoses peces, tanca una porta que franqueja el llindar del nostre món.

Gisaku és la història d'una lluita entre el bé i el mal, en la qual un grup de personatges molt oposats hauran de treballar en equip per impedir a Gorkan, el Senyor de les Tenebres, compleixi el seu objectiu: Envair el món amb les seves hordes demoníaques.

En el transcurs de la seva missió Ricky, Gisaku, Yohei, Linceto i Moira es veuran obligats a vèncer els seus conflictes interns i superar nombroses dificultats.



Director: Baltasar Pedrosa Clavero
Estudi d'Anime: Filmax (Barcelona)
Any d'estrena a Japó: 2005
Any d'estrena a Catalunya: 2006
Duració: 78 minuts
Temàtica: Fantasia, Aventures
Edat recomanada: Totes les edats



Puntualització
- Es va estrenar primer en el "Hispanic Beat Film Festival" a Tòquio el 21 de setembre de 2005, i  posteriorment va ser estrenada a Catalunya el 17 de març de 2006

- La trama parteix d'un fet real, el viatge de la primera ambaixada japonesa al Segle XVII a Espanya i el Vaticà, un periple en el qual s'ha encaixat el protagonista de 'Gisaku'

- El samurai Yohei pateix multitud d'aventures al costat d'un nen, un linx ibèric i una jove científica per els escenaris de Sevilla, Santiago de Compostel·la, Madrid, Barcelona, Navarra, i A Corunya.

- Es va produir en tan sols 20 mesos, un equip format per més de quatre-centes persones van treballar perquè 'Gisaku' es pogués projectar durant l'Exposició Universal d'Aichi.

- La música de Gisaku va ser composta per Óscar Araujo.


Video - trailer




Proveïdor: Grosnime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Teucre
Qualitat video: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 700 Mb
Resolució: 608x352
Format: AVI

Enllaços externs:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada