dimecres, 2 de gener del 2019

Pel·lícula OVA Doraemon - El casament d'en Nobita i la Shizuka

Argument: Tot comença amb Shizuka i Dekisugi assajant una escena d'amor per a una obra de l'escola, després de veure-la, Nobita li pregunta a Doraemon si realment s'acaben casant.

Decideixen viatjar al futur per esbrinar-ho, on veuen el Nobita del futur amb esmòquing anant al lloc on se celebra les noces, dient que arriba tard, mentrestant arriba Shizuka amb els seus pares, que li avisen que el casament és l'endemà i Shizuka se'n va amb Nobita.

En el camí salven un gat de ser atropellat i intenten portar-ho amb el seu amo, però descobreixen que aquests es muden a Amèrica, amb l'ajut d'en Gegant i Suneo que els porten en cotxe i aconsegueixen retornar-lo a la seva propietària.

Després Nobita se'n va de comiat de solter a casa d'en gegant, i la Shizuka torna a casa seva, on li diu al seu pare que no vol casar-se.....


Director: Susumu Watanabe
Basat en el manga de: Fujiko F. Fujio
Any d'estrena al Japó: 1999
Any d'estrena a TV3: 2005
Duració: 30 minuts
Temàtica: Amistat, Humor, Fantasia
Edat recomanada: Totes les edats

Puntualització
- Els fets futurs de l'esdeveniment succeiran passats 14 anys

- Aquest esdeveniment corre perill de desaparèixer per la irresponsable actitud de Nobita i la responsable actitud d'en Dekigusu, tot i que també podria salvar-se gràcies als invents d'en Doraemon.

- Els fets del casament tornen a aparèixer en altres episodis de l'anime de 1979 i també apareix en altres episodis de l'anime de 2005.


Video 



Opció 1Opció 2
ProveïdorDibusjapoMecanoscrit
MuntadorAynodokHAL9000
Qualitat VideoBonaBona
IdiomaCatalàCatalà
Pes aprox. OVA230 Mb351 Mb
Resolució640x352720x392
FormatAVIAVI
Format DescàrregaD.D.Emule & D.D.
LinkEnllaç Web





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada